F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Rosberg i Hamilton u strahu od Ferrarija

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sebastian Vettel, Ferrari

Nakon prva dva slobodna treninga u Bahreinu, imali smo što za vidjeti. Ferrari je u simulaciji utrke jako brz, vjerojatno brži i od Mercedesa. Ništa se još ne može tvrditi, no analize govore da je Ferrari u prednosti, a ni izjave Rosberga i Hamiltona ne ulijevau optimizam za svoje navijače. Tvrde kako kvalifikacije neće biti problem, ali da će u utrci biti pakleno.

“Večeras smo saznali da smo opet brzi u letećem krugu, ali da je Ferrari vrlo opasan u simulaciji utrke. Brzina koju je Ferrari pokazao je zabrinjavajuća”, rekao je Rosberg.

Ni Hamilton ne misli puno drugačije.

“Ferrari će nam biti vrlo blizu. Iz onog što sam vidio, izgleda jako dobro u dugim stintovima, definitivno će nam biti velika prijetnja.”

Prema analizi koju je objavio BBC, Vettel je bio brži od Rosberga na mekanoj mješavini čak 6 desetinki po krugu, u stintu od 8 krugova.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Huh huh, bit će vruće, jako vruće u Bahreinu :)


    0

    0