F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

James Key produljio ugovor s Toro Rossom

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Toro Rossov tehnički direktor James Key produljio je svoj ugovor s momčadi iz Faenze gdje će ostati do daljnjega. 45-godišnji Britanac je na trenutnoj poziciji od 2012. kada je došao iz Saubera te je imao važnu ulogu i u širenju ekipe te dovođenja novog osoblja.

Toro Rosso je danas potvrdio njegov ostanak, ali nije objavljeno na koliko dugo.

“Oduševljen sam što ću nastaviti s Toro Rossom te što ću ostati dijelom Red Bullove obitelji”, rekao je Key. “Ovo je momčad koju iznimno cijenim i s kojom sam uživao raditi u proteklih pet godina; sada se veselim nastavku našeg projekta za budućnost.”

“Želio bih se zahvaliti Franzu Tostu i Red Bullu na podršci i povjerenju. Imamo više posla za obaviti te se radujem sljedećim koracima s Toro Rossom kako bismo ostvarili svoje ciljeve.”

Key je u Formulu 1 došao 1998., radio je za Jordan/Midland/Spyker/Force Indiju, a Sauberu se pridružio 2010. gdje je ostao do veljače 2012. U Toro Rosso je došao u rujnu iste godine.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Honda zekohonda Donator Prikaži

    rado bi ga vidio u mch, ali očito čekaju da newey ode u penziju pa da dođe u rb…    6

    0