Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Momčadi se oslanjanju na supersoft za VN Italije

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Momčadi se oslanjanju na supersoft za VN Italije

Crankshaft

Ekskluzivni dobavljač guma za Formulu 1 je objavio izbor momčadi i vozača za VN Italije koja se vozi sljedećeg tjedna, a tablicom dominira najmekša dostupna mješavina – supersoft.

Samo tri momčadi se nisu odlučile za gotovo najveći broj setova super mekane gume (10, od čega jedan za Q3 dodjeljuje Pirelli), a to su Mercedes, Force India i Haas koji će na raspolaganju imati jedan set mekanih guma više.

Po jedan set srednje tvrdih i mekanih guma momčadi moraju sačuvati za utrku te iskoristiti samo jedan od njih, dok je jedan set super mekanih guma dodijeljen za treću kvalifikacijsku rundu.

To znači da je većina momčadi odabrala 9 setova supersofta i jedan set softa, osim gore navedenih Mercedesa, Force Indije i Haasa.

 

Zadnji donatori:
vlado
zekohonda
Beethoven87
zekohonda
Vordas
vlado

Pretplatnici:
dalmat
graho
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10255 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj