Vettel: Partnerstvo s Kimijem je najbolje koje sam imao u F1

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Raikkonen, Vettel

Sebastian Vettel je izjavio da bi bio i više nego sretan kada bi Kimi Raikkonen ostao u Ferrariju i nakon 2015. Izjavio je također da je prijateljstvo i partnerstvo s Kimijem najbolje koje je do sada imao u F1.

Razgovarajući s medijima prije VN Bahreina, Vettel je rekao: “Imam dobar odnos s Kimijem, bolji od svih ranijih u F1. Mislim da on radi sjajan posao i ekipa to zna. Također, mislim da je prošle godine bio bliže Alonsu nego što to ljudi misle. Ne znam detalje oko njegovog ugovora, ali mislim da je velika potražnja za brzim i iskusnim vozačima. Mislim da je njegova budućnost u njegovim rukama.”

Podsjetimo da je Kimi u prethodnim izjavama naglašavao kako o Ferrariju ovisi njegov angažman 2016. Nakon razočaravajuće 2014, Raikkonen se polako vraća u formu i Ferrari je iskazao želju da ga, uz Vettela, zadrži i u 2016. godini. Potpisani dvogodišnji ugovor 35-godišnjaka završava na kraju ove sezone. Ove sezone Kimi daje izjave kako je motiviran, spreman za izazove i da stvarno uživa u ovoj novoj, pozitivnoj atmosferi oko Ferrarija.

Čovjek je ipak vozio pod Jean Todtom, Stefanom Domenicalijem, Marcom Mattiacciem i sada pod Mauriziom Arrrivabeneom. Sigurno zna što govori i relevantna je osoba za procjenu stanja u momčadi.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.