Stroll će zamjeniti Massu na testu u Mađarskoj

Izdvojeno

Zvonko Vasilj

Prije 7 godina 1 min 0 komentara

Felipe Massa neće testirati na Hungaroringu zbog problema sa zdravljem koji su ga zadesili u petak tijekom drugog slobodno treninga. Zbog istih problema je propustio I VN Mađarske, gdje ga je mjenjao Paul di Resta. Ovaj put na testu će ga mjenjati njegov momčadski kolega Lance Stroll.

Massa se povukao sa zadnjeg treninga jer se osjećao loše. Cjeli vikend je osjećao vrtoglavicu i mučninu. Rezervni vozač Williamsa, di Resta bio je zamjena na kvalifikacijama i utrci, a odustao je sa 18. mjesta nakon problema s curenjem ulja, 10 krugova prije završetka VN Mađarske.

Massa je trebao voziti cjelodnevni test za Williams u utorak, ali je odustao i vratio se kući kako bi se oporavio do VN Belgije koja je na rasporedu za četiri tjedna.

Williams je odlučio da će Stroll pokriti sve njegove dužnosti na testiranjima u utorak, dok će Luca Ghiotto preuzeti volan u srijedu. Test u Mađarskoj će biti Ghiottov prvi put za volanom bolida Formule 1.

 


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.