F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Button: Rosbergu je bolje da se ne žali preko medija

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mercedes, Hamilton, Rosberg

Jenson Button je izjavio kako Rosbergovo “plakanje” u medijima uopće ne pomaže u borbi protiv Lewisa, već mu samo odmaže. Svjetski prvak iz 2009. i bivši timski kolega kaže kako će takve stvari samo još više ojačati aktualnog svjetskog prvaka. Naime, sve je počelo Rosbergovom optužbom poslije Vn Kine, kada je izjavio da ga je Hamilton usporavao tijekom utrke i time ugrozio njegovo mjesto. Mnogi su se nasmijali na tu izjavu, te rekli kako bi bilo bolje da Nico pokaže to na utrci, što mu je uostalom i Hamilton rekao. Britanac je izjavio:

“Pritužbe na press konferenciji i u medijima su nešto što će samo ojačati Lewisa. Možete ga dotući samo ako ga pobijedite na stazi, no ako on nastavi svoj niz pobjeđivanja, postat će još gori protivnik. Nico je nezadovoljan, i ima pravo biti, ali na koga može uprijeti prstom?”

Ni bivši vozač, Jochen Mass, ne misli mnogo drugačije:

“Čak i ako je Lewis usporavao Nica u utrci, ja bih zašutio i pokušao ga prijeći na stazi sljedeći put. Ja bih mu savjetovao da Lewisu odgovori na stazi.”

Jedno je sigurno. Nico je imao velike najave za nadolazeću sezonu, no s druge strane ga je dočekao hladan tuš u obliku Hamiltona, koji mu je uzeo sve pred nosom. Sljedeća utrka se vozi u Bahreinu, gdje su ova dvojica prošle godine vodili sjajnu borbu. Možemo li ove godine vidjeti nešto slično?

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Stari as Mass (slučajna rima :D) je dobro rekao, nek pokaže na stazi šta misli.
    Ali čini mi se da sve to ide k ovome, Barrichello – Webber – Rosberg…


    0

    0