Ralf Schumacher: Raikkonen je briljantan po talentu i inteligenciji

Izdvojeno

Zvonko Vasilj

Prije 7 godina 1 min 28 komentara

Bivši vozač Formule 1 Ralf Schumacher vjeruje da bi se Ferrari mogao odlučiti da zadrži Raikkonena u vozačkoj postavi za iduću godinu.

Ferrari se trenutno ne želi obvezati s Raikkonenom bilo kakvim ugovorom, no nastale su špekulacije da će Kimi dobiti ugovor tek kada Vettel potpiše svoj.

Ralf Schumacher se utrkivao protiv Raikkonena i za svoje karijere, i za njega kaže da je brilijantan što se tiče talenta i inteligencije.

“Već je osvojio prvenstvo, ali sigurno je da može postići više. Kada uzmete u obzir njegove godine shvatite da radi dobar posao. Mislim da je Ferrari učinio dobru stvar zadržavši ga kao vozača. Ove godine ima dobar bolid, ali Vettel je jači. Sebastian je idealan, ali i Kimi može još pobjeđivati u utrkama. Vidjet ćemo što će se dogoditi iduće sezone.”

Ralf Schumacher odobrava ovakvu situaciju u F1, smatra da je borba između Mercedesa i Ferrarija učinila sport zanimljivijim.


Odgovor

28 komentara

  1. Kimi Raikkonen
    Iceman 7 Prikaži

    Ostat će u Ferrariju i iduće godine, Perez i Grosjean nisu A+ klasa, ali zato Verstappen jest, i bez problema bi ga mogli dovest jer mu ugovor ističe. Kimi je prespavo prve tri utrke, ali sad je tu. Malo je zaostatak nerealan za Vettelom, odusto je dva puta tuđom krivicom i izgubio cca 30 bodova. Teško koji vozač s 38 godina može konkurirati 30-ogodišnjem četverostrukom prvaku… GO KIMI!!



    23
    23

    0
  2. Adrian Newey
    Renault Prikaži

    A bome da je stavit pereca i groznog u isti bolid s Kimijem….mdn da bi kimi popusia. Nije ni kima A klasa



    2
    2

    0
    • Nigel Mansell
      The Simpsons Prikaži

      Očigledno si premlad ili prestar pa te alzheimer puca pa se ne sijećaš ili si zaboravio kako je Groznog već dobio u Renaultu?



      9
      9

      0
      • Adrian Newey
        Renault Prikaži

        Grozni je tada radio gluposti tj lupao se izlijetao itd….ako je kimi A klasa, sta su onda SV, FA, LH? Nisu s ove planete



        2
        2

        0
      • avalon Prikaži

        dobro vam kaže The Simpsons , grosjeana je kimi već “razvalija” ( 2012. ) u lotusu samo … cjenjeni kolega je “zaboravija” spomenut da je do te 2012. romain iza sebe ima SEDAM , a kimi 156 trka u F 1 tj 22 X više ( je li to u postotcima 2200 % ? ) ;) osim toga kimi je završija svih 20 trka , a grosjean je ima 8 odustajanja . ako je skoro pa rookie romain uz tek 12 završenih trka uspija na kraju završit na 8. mistu sa 96 bodova ne znači li to da je lotus bija vrlo dobar bolid ? ako je šta je čudno da je kimi ima uspješan povratak kome je “kumova” i dogovoreni extra bonus za svaki bod koji je finac osvojia ? već 2013. romain ( sada sa 26 Vs kimijevih 176 trka u karijeri ) je bija poprilično bliže kimiju i plasmanom ( 5. Vs 7. ) i bodovno ( 183 Vs 132 ) uz 5 odustajanja , kimi 2 + 2 trke koje nije vozija ( amerika i brazil ) jer se naljutija na tim zbog kašnjenja novčića na računu . btw , bez kimija romain je u americi starta sa P 3 i završija trku na 2. mistu ostavivši iza sebe webbera , lewisa , alonsa . u brazilu je starta sa P 6 ali je odusta u 2. krugu . nije zgorega spomenut da alzheimer ne “puca” samo npr forumaša Renault – a nego i cijenejnog The Simpsons – a jer se “zaboravlja” da je kimi bija favoriziran u odnosu na grosjeana … sitite se one ” kimi is quicker than you ” ( šta se spočitavalo ferrariu u situaciji alonso Vs massa ) i finac je “preteka” kolegu . je li npr fernando kimi takve “obavjesti” dobiva dobiva kad je vozija ferrari sa alonsom i sebom 2014./15. i kad je “razvaljen” te 2 sezone od kolega pa je možda to razlog njegovih bodovnih zaostataka…. 106 bodova za fernandom i 128 bodova za sebom godinu kasnije ?



        3
        3

        0
    • Shell
      Messa Prikaži

      Ako je ikad bila upitna njegova klasa potvrdio je povratničkom sezonom u Lotusu 2012. za koju smatram da bi rijetko koji vozač uspio onako završit.



      7
      7

      0
  3. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    @Renault
    A klasa? Ko je spomenuo A klasu, ja ili ti?
    Kimi je skoro u 40 godini brz kao i Seb.
    To dovoljno govori o njemu ili prvom vozaču Ferrarija?
    Finac je legenda ovog sporta koji je obilježio F1 zadnjih 16 godina.
    Trenutno ne postoji karizmatičniji lik u F1 od njega niti će zadugo biti!!



    18
    18

    0
    • Dan Gurney
      Crash Donator Prikaži

      Kimi nije skoro brz kao Seb, u jednom krugu da a sto se utrke tice eventualno kad ima dobar dan a Seb off dan, sve ostalo je utopija ali nije mu posao da bude brzi od Seba, treba smetat meckama sto ove sezone jednostavno ne moze..
      Legenda svakako, karizme ima ko ostatak grida skupa i svakako mi je drag vozac..



      5
      5

      0
      • Dietrich Mateschitz
        Ante Vetma glavni urednik Prikaži

        Kimi nije skoro brz kao Seb, u jednom krugu da…

        Ne baš, Raikkonen je ove sezone samo 3 puta bio brži u kvalifikacijama od 10 utrka.



        5
        5

        0
      • Dan Gurney
        Crash Donator Prikaži

        A originalno je bilo ‘eventualno u jednom krugu’ ali sam htio stavit nes drugo i zaboravio :)
        Tu i tamo napravi bolji krug u kvalama a i to rijetko.. Ne vidim stvarno kako neko moze napisat da je Kimi jedako brz kao i Seb kad uglavnom nije ni blizu..



        3
        3

        0
      • Kimi Raikkonen
        Iceman 7 Prikaži

        U kvalama nije toliko loš,… Vettel vodi Kimija 7-3 u kvalama, ali prošle godine ga je vodio 8-3 pa je Kimi na kraju dobio kvalifikacijski duel 11-10



        3
        3

        0
    • avalon Prikaži

      kimi je skoro u 37. , a ne 40. . to šta je “skoro u 40.” brz ka i seb se može obisit mačku o rep po pitanju točnosti . 2015. ga je seb razvalija iako je to bila kimiju 2. , a sebu 1. sezona u ferrariu i 2. sezona turbo motora tako da ni tu nema izlike da se tek prešlo na nove motore pa se valjda seb bolje snaša . ova rečanica “To dovoljno govori o njemu ili prvom vozaču Ferrarija?” bi tebala bit “krunski” dokaz kako je kimi brz ka i seb jer je eto blizu njemca ? 2015. sam već spomenija , a 2016. kimi je već bija podosta bolji ( u odnosu na svoje izvedbe 2014./15. ) ali … i lani je u trkama koje su on i seb završavali odnos bija 10 Vs 3 bolja plasmana u korist seba . kad se piše o fincu najčešće se piše o njegovoj karizmi jer je to valjda forte pošto se o velikim uspjesima tj pobjedama teško može pisat ….u 14 ( ovo je 15. ) sezona , 262 trke tek 20 pobjeda ( 16. na “vječnoj listi” F 1 ) i 17 PP ( 18. na listi ) no jak je po najbržim krugovima ( ukupno 45 , čak 2 i ove sezone … 2. na listi ) i podijima ( 87 .. 6. na listi ). seb sa 74 trke manje od kimija ima 3 titule , 25 pobjeda , 30 PP , 5 podija više od finca . jedino di je lošiji su najbrži krugovi tokom karijere 45 Vs 29 za finca . možda bi s obzirom da kimi ima te 74 trke više ovo o najbržim krugovima realnije bilo gledat kroz postotke di je kimi takođe bolji 17, 1 % Vs 15, 4 % šta čini razliku od 1, 7 % … za toliko je kimi bolji od seba u FL . btw , nije baš da se tokom karijere kimi baš navoza loših bolida , tek je jedan spada u skupinu nekonkurentnih … sauber sa njegovog početka karijere . za njegove fanove je najvažnija karizma , a ko je*e pobjede , titule , PP … neki drugi to uzimaju ka mjerilo usplešnosti karijere jer na listi će pisat titule , pobjede , postolja itd , a nigdi na “vječnim listama” ne postoji kategorija KARIZMA ;) da se razumimo … ne omalovažavam ja kimijev talent ali žal mi ga je isto ka fernanda jer mislim da su s obzirom na darovitost mogli , trebali ostvarit više , a zašto nisu … možda bad luck , neke loše odluke , splet okolnosti , MS , SV , LH .. ko će ga znat .



      5
      5

      0
      • Kimi Raikkonen
        Iceman 7 Prikaži

        Kimi nije vozio osrednje bolide ali jest nepouzdane. Da ga je malo pouzdanost McLarena služila imao bi možda 3 naslova (2003., 2005.), 2005. je najveća tragedija , koliko je puta odustao iz vodeće pozicije i svaki put Alonso uzme pobjedu… Hamilton je drugi po pole pozicijama, pobjedama, ali cijelu karijeru vozi pobjedničke bolide? Hamilton po mom mišljenju prošle i ove sezone nije vozač iz 2008., jer previše griješi tokom sezone, ali ipak ima bolid… Statistika je ku*va, ne gledaju to… i da Kimi će sad 38godina…



        7
        7

        0
    • Adrian Newey
      Renault Prikaži

      Zavrtis komentare do dna pa vidis ko je spomenia A klasu a ne odma napadat



      1
      1

      0
  4. Adrian Newey
    Renault Prikaži

    @avalon
    Brate spasi, skonta san da nisi omiljen ali svaka ti na mistu, rookie protiv starca. Npr da je kimiju sad stavit da mu placa ovisi o bodovima vozia bi on a LH ce dobit na kraju samo zato sta blttas u jakom bolidu moze napravit posao kao LH i SV. Da je to neki nas covik umisto kimija u f1 i da kaze ” sere mi se” i ostale nebuloze bia bi seljak…meni ne smeta vozaceva osobnost, samo rezultati



    1
    1

    0
  5. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    @avalon
    Koliko si zadaš truda u računanju, uzaludno.
    Vjerojatno te to zabavlja pa ti nije mrsko.
    Okrećeš naopako stvari i riječi a to nije lijepo od tebe.
    Ja sam napisapo Kimi je skoro u 40 godini brz kao i Seb.
    Ti kažeš …to šta je “skoro u 40.” brz ka i seb se može obisit mačku o rep
    To ti je prvo ˇ”okretanje”.
    Ja sam napisao ili si zaboravio kako je Groznog već dobio u Renaultu?
    Ti kažeš dobro vam kaže The Simpsons , grosjeana je kimi već “razvalija”
    To ti je drugo “okretanje”
    Ti kažeš a jer se “zaboravlja” da je kimi bija favoriziran u odnosu na grosjeana …
    Svi znamo kako je Kimi u Ferrariju drugi vozač i da je Seb faforiziran.
    Dvostruki aršini kolega @avalon a tako se argumentirano ne može raspravljat jer si sklon “prevrtanju” kao golub prevrtač.
    Ti kažeš a nigdi na “vječnim listama” ne postoji kategorija KARIZMA
    Ja velim, .ebeš vječne liste.
    Ti si očigledno matematičar a mene to ne zanima previše.
    Hakkinena sam pratio i navijao za njega, vjerojatno je i bolji vožač od Kimija i bolje stoji na “vječnim listama” ali gotovo da ga se i ne sijećam. Toliko mi je sada “nebitan”.
    Vettel može biti najbolji na “vječnim listama” ali za mene nikad neće biti bolji od npr. Alonsa,
    Itd.itd, zato ti svoju statistiku možeš okačit mačku o rep za mene i slične meni.
    Bez ljutnje.
    Moj prvi komentar je bio reakcija na to kako bi ga Grozni “dobio”.
    Grozni je svoj vrhunac imao u Renaultu i njegova karijera je vjerojatno gotova što se tiče nekog većeg uspjeha.
    Kimi je br. 2 u Ferrariju i to mu izgleda ne smeta. Da je kojim slučajem obratno, Kimi bi bio ipak malo brži nego sada.



    7
    7

    0
    • Adrian Newey
      Renault Prikaži

      @simpson
      S tobom se slazem jedino da je Kimi bio favoriziran jer jbga grozni je bia rookie, druga stvar ne igraj se s godinama stari pa nije isto npr 35 i 40 ti to sve zaokruzivas. Nebi reka da je avalon puno toga izokrenija, ugl ja sam ga shvatio. To sto je kimi br 2 eee to si je sam kriv. Npr Mcl je doveo prvog crnca u povijesti u f1 i odma je bia favoriziran u ekipi-samo ekipi pa smo vidili okrsaje, frcalo na sve strane i to ja postujem kod vozaca kad ne pristaju bit br 2. Za FA govore da mu je samo lova bitna a ja to mislim za kimija, on etosamo vozi a SV ce bit jako teskos takvim kolegom osvojit prvenstvo. I bottas je duja al brate on i pobjedjuje i daje sve od sebe a ne ko NJONJO-kimi (njonjo je jado)



      2
      2

      0
    • avalon Prikaži

      The Simpsons … znaš , ogugla sam ja na te primjedbe kako sam “prevrtač” jer treba katkad obratit pažnju na navodnike pa i na sadržaj cile rečenice , a ne samo dijela koji vam paše ;) ti jesi napisa “Kimi je skoro u 40 godini brz kao i Seb.” i to nije prevrtanje nego laž jer kimi nije skoro u 40. nego u 38. istina da sam napisa “to šta je “skoro u 40.” brz ka i seb se može obisit mačku o rep” no zaboravija si ono bitno šta sljedi iza citiranoga “.. po pitanju točnosti ” ;) pa navodim 2015. kad ga je seb “ubija” ( obrati pažnju na navodne znakove ;) ) i 2016. di je odnos pobjeda kad su oba završavali trke 10 Vs 3 za seba , a vetma je naveja podata ove sezone iz Q ( 3 od 10 ) pa se posli ovog prvog “okretanja” pitam ko to okreće ? istina je i da si napisa “ili si zaboravio kako je Groznog već dobio u Renaultu?” , a ja “dobro vam kaže The Simpsons , grosjeana je kimi već “razvalija” ” ne obraćaš pažnju na navodne znakove u ovom “razvalija” ? ja sa tim pojmom okrečem ( povrijeđen si šta te nisam doslovno citira ? ) , a ti ne jer ne spominješ (ne)iskustvo grosjeana te 2012. ( njegovih 7 GP – a Vs kimijevih 156 GP – a ) jer to je nevažno zar ne ? priznajem da vijay mallya zna puno više od mene .. od tebe možda i ne pa mi nije jasno da vlasnik dobrog tima kaže “Znate, iskustvo kod vozača je veoma važno, i što ga više bude imao, bit će bolji vozač.” ako je ovo točno onda 156 Vs 7 možda nešto govori kad se piše kako je kimi dobija grosjeana u lotusu ( ne renaultu ;) ) ma OK , ko će se svega sjetiti kad treba pisat o karizmatiku ? šta znači 149 trka sakupljanja iskustva ? baš ništa zar ne ? više se može naučit u 7 trka :) točno , pišem “.. jer se “zaboravlja” da je kimi bija favoriziran u odnosu na grosjeana …” je li se čula “obavjest” tom radija grosjeanu “kimi is quicker than you ” ? bi li mi to preveja ? onako pravo značenje tim više šta je posli te obavjesti romain propustija finca ;) šta ima veze odnos u ferrariu sa ovim koje navodim iz lotusa ? ali kad si to spomenija kako se može zaključit da je seb ove 3 sezone favoriziran kad je npr 2015. ostavija finca 128 bodova iza sebe ? lani ga je pobjedija 10 Vs 3 u trkama koje su oba završavali , sada na pola prvenstva je 79 bodova ispred njega , a u Q je 10 Vs 3 … to je zbog favoriziranja ? možda je i alonso favoriziran 2014. i samo zato je ostavija kimija iza sebe 106 bodova , pa je ovaj zato završija sezonu na 12. mistu iza magnussena , pereza , buttona , masse ? vidi kako prevrćem sa provjerljivim podacima … majstor sam a ? : ) :) :) sve “serviram” , a lažem ;) slažem se je*eš vječne liste kad nam ne idu u prilog :) hakkinen koji ti je sad “nebitan” ( vidi navodnike ) , a navija si za njega je otprilike na nivou kimija na tim listama ( sa titulom više ) no bitan je jer je možda bija kimijeva “ulaznica” za McL ( finac za finca ;) ) na “vječnu listu” se dolazi postignučima kroz karijeru , a ne osobnim afinitetima prema onome ko nam se sviđa . ipak je ta lista pokazatelj nečeg pa teško da se u rekapitulaciji povijesti F 1 može zanemarit pasalo nam ili ne , obisili ili ne obisili provjerljive činjenice mački o rep jer….. može bit za nekoga npr alonso bolji od seba iako je po rezultatima lošiji no zar ne bi onda ( ako gledamo svaki detalj , a ne činjenično stanje ) fanovi MS mogli kazat “kur bi alonso 2006. osvojia titulu da michaelu u japanu nije crka ferrari . mi tu titulu španjolca ne priznajemo ” mogli bi je ne priznavat no činjenica je da je fernando osvojio titulu i to se bilježi na listi koja tebi valjda nije bitna . a da je kimi na njoj pri samom vrhu bi li onda bila bitna ? :) :) jo kako okrećem ….i ne beri brigu , ne ljutim se jer svak ima svoje mišljenje , a ne moramo se slagat u tom segmentu . karizmu pamte fanovi , a statistika “pamti” uspješnost . uspješnost je vječna , a karizma možda i izbljedi tokom vremena kod onih koji nisu fanovi pojedinog vozača . npr hunt je bija u nekim segmentim bolji u nekim lošiji od kimija ( statistički ) ,oba po titulu … ima je karizme za “izvoz” i ko ga se sjeća danas ? pretežno fanovi . a da je ima 7 titula ka MS i mnoge rekorde koje njemac drži svi bi ga pamtili i spominjali i danas jer bi današnji vozači polako rušili te rekorde pa bi se kako bi koji rekord “pada” govorilo o njemu . a ovako samo sa karizmom … jbga .



      3
      3

      0
      • Nigel Mansell
        The Simpsons Prikaži

        Ponavljaš se kolega @avalon
        Dužina posta i natrpanih podataka ne znači kako si upravu.
        Ti lupaš s brda s dola.
        Hajde se sjeti kako je uopće počela ova rasprava i vidjećeš kako ovo što sada pišeš nema nikakve veze?
        Pišeš nebitne stvari!

        Moj prvi komentar je bio kako je Kimi dobio Grosjeana. Ništa više.
        Kimi bio bolji i faforiziran, (normalno) i na kraju skupio više bodova.
        U dvije sezone.
        U prvoj 111 bodova u drugoj 51 bodova više sa podatkom kako Kimi uopće nije vozio zadnje dvije utrke.
        To ti je tvoja matematika i statistika, vidiš?
        To se pamti, tvojim riječnikom rečeno.
        I da su imali ravnopravan odnos Kimi bi ga dobio na iskustvo, jasno.
        Grosjean je usijana glava za razliku od Kimija.
        Ti i kolega @Renault mislite suprotno, ja ne.

        Ove godine Kimi ima dva odustajanja za razliku od Seba koji nema nijedno. Sav fokus je na Vettelu i Kimi je tu kako bi mu pomogao. Finac je NO.2 vozač i to je jasno.
        Uz faforiziranog Sebastijana u Ferrariju razlika u bodovima između Seb-Kim iz 2016 je 26 bodova.
        To je za mene “skoro brz kao Seb”.



        7
        7

        0
    • Adrian Newey
      Renault Prikaži

      Nezz sta da kazem ako vam je do komedije….ubacite nanda ili groznog, msn da nando ima najjaci team radio od 2015 itu ga niko nemoze oborit…kad gledam f1 cim vidim radio Fernando Alonso pojacamdo kraja hahahhahaha
      Kimijeva karizma….to je po meni seljak kojega kuluran narod voli, bilo bi bilje da ubace balkanca u f1 to bi bio show. Al jbg nemos sve nase rijeci prevest na eng tj pola njih.



      1
      1

      0
  6. Alain Prost
    Alain Prost Prikaži

    Ralf je sve lijepo rekao u pet rečenica, nahvalio je Kimija, ali Vettel je jači, Sebastian je idealan, valjda vozač s kojim JPM nije mogao izaći na kraj nešto zna.



    8
    8

    0
    • David Croft
      Frantic Donator Prikaži

      Ma ne zna.
      Bar ne da bi bio u klasi sa Perezom i ostalima koji tipuju na njegovo mjesto u Ferrariju. Niti sa Kubicom.
      Jedino se može nadjebavat sa Palmerom i Strollom, izgleda.
      Tako kažu stručnjaci.
      :chill:



      2
      2

      0
    • Stefan Bellof
      pigmalion Prikaži

      @Alain Prost

      O čemu ti pričaš / trolaš?!
      JPM je ( upotrijebiti ću ovo riječ ) razvalio Ralfa Schumachera, a ne da JPM nije mogao izaći na kraj s njim??!!

      Ne želim sada čitati odgovore sa statistikom i sličnim. Sjetite se da je Juan Pablo Montoya parirao Michaelu Schumacheru. Onda nema smisla Kolumbijca uspoređivati sa mlađim Schumacherom…..

      JPM je imao gadnu narav. I dugačak jezik. To ga je satrlo…. sam sebe je uheba…. još jedan protraćeni F1 talent…..



      3
      3

      0
      • Alain Prost
        Alain Prost Prikaži

        A jesi se navuka,koliko se sijećam prvu godinu je Ralf dobio,kasnije uvjerljivo JPM , ali zar je statistika bitna? Nije on imao gadnu narav,imao je samo dug jezik i nije htio učiti, zato je odletio,zamisli parirao MS, u čemu, u jednom ili dva nad njim obavljena uspješna pretjecanja. I da,žao mi je što je otišao, ali pratim ga i dalje,još je brz,unatoć malom trbuščiću osvojio je Indy (opet).



        7
        7

        0
    • Formula 1
      1883 Donator Prikaži

      Zamolio bih Balestreovog pajdaša da nam objasni na koji to način JPM nije mogao izaći na kraj s mlađim Schumacherom?
      Coru ne stavljaj u računicu ;)



      1
      1

      0
      • Alain Prost
        Alain Prost Prikaži

        E, možda ipak nisu bili toliko dobri pajdaši s obzirom da ti je dragi tada osvojio naslov,od toga odavno niko ne radi dramu.



        6
        6

        0
      • Formula 1
        1883 Donator Prikaži

        “Dragi” tada nije osvojio naslov nego je pokraden na način kojim operiraju mafija i kriminalci – brutalno i podmuklo.
        Godinu dana poslije osvojio je naslov, i to na jos brutalniji ali nimalo podmukao nacin otvoreno najavivši što će i zbog čega (najbitnije u cijeloj priči – uzroci) napraviti. S mafijom i kriminalcima se mora još brutalnije i okrutnije u njihovom svijetu i načinu shvaćanja i poimanja kako bi zaslužio respekt i što je još bitnije – strahopoštovanje. Kako se posljedice nebi ponovile i ponavljale, potrebno je bilo eliminirati uzroke i dati im do znanja pred cijelim svijetom da su oni uzroci posljedica. Tako je i bilo, ostalo je povijest :chill:



        2
        2

        0
    • Adrian Newey
      Renault Prikaži

      Ralf sebi dize cijenu s ovom izjavom…kad je FA rekao da SV nije na istoj razini kao LH eto ga dize si cijenu…..kad je LH pohvalia FA…..dize si cijenu i velica sebe a sada ovo nije velicanje. Zivia veliki MSC ali BIG LOVE prema ralfu ono…ja imam svoje misljenje zasto je ralf bia u f1, sutim. JPM je izmislia f1 za ralfa-vozac tipa pfff weber,kimi,massa- vozacina do nesrece poslje toga ga nema


      0
      0

      0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.