F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Izbor guma za VN Mađarske

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Super mekana komponenta guma bit će uvjerljvio najzastupljenija na sljedećoj utrci, VN Mađarske. Gotovo sve momčadi su pristupile agresivno te nitko nije uzeo više od jednog seta srednje tvrdih guma. Force India, Williams, McLaren, Renault i Max Verstappen uzeli su najviše setova super mekanih, po 10, dok ih je najmanje za Haas, 8 setova. Američka momčad prema tome ima najviše žuto označenih guma s četiri seta po vozaču.

Podrži nas

Naši zadnji donatori su: Crash i Superhik.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Mercedes Jester Donator Prikaži

  Supersoft sezona :D  1

  0
 2. Od spanije gledamo trke sa jednim zaustavljanjem :/

  Po ovakvom odabiru, vjerovatno će biti 2, konacno  1

  0
HrvatskiEnglish