17 SAD – live chat
17 SAD – live chat

Honda će pojačati snagu motora za Bahrein

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Honda će pojačati snagu motora za Bahrein

Ante Vetma

Fernando Alonso

Fernando Alonso

McLarenov šef, Eric Boullier, kaže da će Honda za iduću utrku u Bahreinu pojačati snagu motora nakon što su u Kini oba vozača uspjela doći do cilja.

Fernando Alonso je bio 12., bok je Jenson Button nakon sudara s Pastorom Maldonadom i kazne zbog uzrokovanja tog sudara završio na 14. poziciji.

“Utrka u Kini nije razočarala jer je sve prošlo bez problema. Naravno da je frustrirajuće to da nismo tamo gdje bismo htjeli biti,” izjavio je Boullier.

“Što se tiče pouzdanosti ovog vikenda smo napravili veliki iskorak po tom pitanju. To su dobri uspjesi i sad znamo da možemo tražiti i više snage od motora.”

Boullier zna da je McLaren daleko od pozicije koju bi htjeli imati u poretku konstruktora, ali nada se da će se to uskoro promijeniti.

“Borbe na začelju nisu naš cilj. Znamo da još nismo u poziciji da se borimo za bodove, ali malo po malo – stižemo tamo. Moramo nastaviti pritiskati da osiguramo poboljšanja na svakoj idućoj utrci.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9391 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3771 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Boullier#McLaren

Komentiraj