F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vasseurov prvi zadatak je odlučiti treba li Sauber krenuti s Hondom u 2018.

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Iako su Sauber i Honda ranije ove godine objavili da je dogovorena suradnja koja kreće od 2018., ovog su se tjedna pojavile informacije da je švicarska momčad odustala od prelaska na Hondine pogonske jedinice, pa čak i da dogovor nikada službeno nije bio aktiviran.

Otprilike u isto vrijeme je u momčad stigao novi šef i glavni izvršni direktor, bivši Renaultov šef, Francuz Frederic Vasseur, koji je potvrdio da mu je prvi zadatak vidjeti treba li Sauber uopće usluge japanskog giganta.

“Pitanje oko Honde je na stolu, to je prva stvar na kojoj ću raditi. Moramo se brzo pobrinuti za ovo. S obzirom na ono što sam čuo od McLarena, to može biti strašno”, rekao je Vasseur za francuski L’Equipe.

Vasseur dodaje da novi vlasnici momčad žele podići u sredinu poretka te da će mu za taj pothvat dati dovoljno sredstava.

“Imam sredstva za obnovu momčadi kako bih ju regularno vratio u bodove. To je uzbudljivo. Longbow ulaže veliki budžet u projekt. Posjeduju precizan plan za sljedećih nekoliko godina. Imam potpunu slobodu za vođenje ovog projekta. Momčad je motivirana te je često dokazivala svoje vještine u prošlosti.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Mclaren wilson Prikaži

  Koliko je Honda loša ako su podaci iz McLarena strašni?  3

  0
 2. Maurizio Arrivabene Firemarshall Donator Prikaži

  Lanjski Ferrari je i dalje bolja opcija od Hondine verzije 2018  7

  0