Bianchi i dalje u komi, ali pokazuje napredak

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bianchi i dalje u komi, ali pokazuje napredak

Marko Rakić

Jules Bianchi

Jules Bianchi

Prošlo je više od pola godine otkako je Jules Bianchi doživio veliku nesreću na Suzuki, kada se bolidom zabio u dizalicu koje je trebala ukloniti Sutilov Sauber pokraj staze. Francuz je od tada u komi, te su javljanja medijima vrlo rijetka. Danas je stigla jedna ipak veselija vijest. Julesov otac, Philippe, izjavio je da njegov sin pokazuje znakove napretka:

“Ono što možemo reći je da se Jules i dalje bori silinom kojom je to radio prije i poslije nesreće. S medicinskog pogleda, njegovo stanje je stabilno i svi organi rade samostalno. Nema ni fizičkih problema, no i dalje je bez svijesti, u komi. Za ovu vrstu traume napredak je prilično spor, i mnogo njih mu nije davalo šansu. Doktori su nam rekli da u ovoj situaciji nema posebnog zahvata. Ali, rekli su nam jednu vrlo bitnu stvar. Potrebno je da je netko stalno kraj Julesa jer on osjeća ljudsku prisutnost. Izmjenjuju se njegova majka, sestra, brat i ja. Također, tu je i njegova djevojka Gina, koja sada živi s nama.”

“Znate, ponosan sam na Julesa i uvijek sam bio. Tek mu je 25 godina, mlad je i fizički vrlo jak. S vremena na vrijeme, vidimo da se neke stvari događaju. Sve je više aktivan i češće pomiče ruke i noge. Važno je to što su oko njega vrhunski specijalisti. Također, želim zahvaliti svim ljudima koji mole za njega i misle na njega. Ne mogu naći riječi kolika su podrška.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Bianchi

Komentiraj

1 komentar

 1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

  A kako mi je ža ovog momka, to je čudo.
  Nadan se da će se šta prije oporavit i počet živit normalnim životom. Formula 1 je za njega nažalost završena priča, bio je sjajan vozač i činilo se dobar čovjek, no znat će on živjeti i bez nje :)
  #ForzaJules  1

  0