17 SAD – live chat
17 SAD – live chat

Rosberg: Lewis me usporavao u utrci; Hamilton: Moj posao nije paziti na Rosbergovu utrku

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Rosberg: Lewis me usporavao u utrci; Hamilton: Moj posao nije paziti na Rosbergovu utrku

Marko Rakić

Hamilton, Rosberg, Mercedes

Situacija u Mercedesu se prilično zaoštrila. Hamilton vozi sjajno i Rosberg nema odgovor na njegove vožnje, pa je svoje frustracije preselio na press konferenciju poslije utrke. Nijemac od početka sezone nije našao recept kako biti blizu Lewisu, a tek mu je ovog vikenda pošlo za rukom biti dovoljno brz u kvalifikacijama da ugrozi pole position, koji mu je izmaknuo za četiri stotinke. No, u utrci je i dalje ista priča. Nico je blizu, ali nikako da se približi Hamiltonu i napadne, izgleda kao da ga drži na uzici.

“Lewis, zanimljivo je kako si mislio samo na sebe dok si bio na vrhu poretka. Vozio si sporije i ugrozio moju utrku, Sebastian mi se došao jako blizu. To mu je dalo priliku da ode ranije u boks, stoga sam ga morao pokrivati. Zbog toga mi je zadnji stint morao biti prilično dug, pa sam pri kraju totalno potrošio gume. To je to od mene, frustriran sam jer je moja utrka bila ugrožena.”

Nije trebalu dugo čekati na Lewisov odgovor, koji je bio jednostavan, kratak i jasan:

“Moj posao nije brinuti za Nicinu utrku. Fokusirao sam se na sebe i nisam nikoga usporavao. Da je Nico htio, mogao me probati prestići, ali nije.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9391 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj