07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Sirotkin: Korak sam bliže mjestu u F1

Zvonko Vasilj

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sirotkin: Korak sam bliže mjestu u F1

Zvonko Vasilj

Renaultov rezervni vozač Sergej Sirotkin je fokusiran samo na jednu stvar, a to je stalno mjesto u F1. Cilj mu je impresionirati tim svakom prilikom koju dobije, a glasine kruže da je jedan od kandidata za upad na Palmerovo mjesto poslije ljetne stanke.

Sirotkin je povezan s Renaultom od početka 2016., a trenutno je u ulozi vozača u razvojnom programu.

Današnji trening u Austriji ga je sigurno doveo korak bliže poziciji stalnog vozača u F1.

“Da budem iskren – puno glasina se širi, previše je tu stvari uključeno, a ja sam bio prezauzet ova dva mjeseca. Ne razmišljam puno o tome koliko sam blizu ulasku u F1. Znam koji posao trebam napraviti, i znam što tim očekuje od mene. Jako dobro surađujemo, i vidjet ćemo gdje će to završiti.”

Na pitanje kakve su mu šanse za 2018., Sirotkin je rekao da će o planovima razmišljati kasnije.

“2018. je još malo predaleko za mene. Očito je mjesto u F1 posljednji cilj za sve nas. Ali, idemo korak po korak. Sada sam malo bliže, i mislim da ulazimo u period kada bi trebao razmišljati što radimo i kako radimo.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho i Jhkuiz5

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Zvonko Vasilj
Pulsmedia autor
90 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Renault#Sirotkin

Komentiraj

1 komentar

  1. Pastor Maldonado pero Prikaži

    Još kad bi malo bolje vozio u F2 i redovitije zavšavao utrke ne bi trebao ovisiti o Putinovom trenutnom hiru i molit boga da mu pukne ljubav prema Kvyatu.


    0

    0