F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Horner: Sainz ostaje u Toro Rossu

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Carlos Sainz stigao je u Formulu 1 2015. i od tada vozi u Toro Rossu. Ovo mu je već treća sezona u juniorskoj momčadi Red Bulla i sve više se priča o mogućem odlasku iz momčadi s obzirom da je potražnja za njim velika te da u Red Bullu nema mjesta za njega.

Nijedan Red Bullov vozač nikad nije proveo više od tri sezone u Toro Rossu, a Sainz ne želi postati prvi kojeg će to dopasti. Jučer je izjavio kako mu je prioritet ostati s Red Bullom, ali kako ne želi četvrtu godinu zaredom biti u juniorskoj momčadi.

“Moj primarni cilj je biti u Red Bullu iduće godine i početi se boriti za postolja, pobjede ili što god za što će se boriti iduće godine. Nastavit ću raditi za to. Ako se to ne dogodi, četvrta sezona u Toro Rossu nije vjerojatna i neću zatvoriti vrata nijednoj prilici. Definitivno sam spreman napraviti korak naprijed u svojoj karijeri.”

Na tu je izjavu danas poprilično oštro odgovorio šef Red Bulla, Christian Horner, koji je odbacio odlazak Sainza iz Red Bulla i rekao da on ostaje u Toro Rossu za sljedeću sezonu.

“On je pod ugovorom. Imamo opciju za sljedeću godinu i godinu iza, stoga će iduće sezone ponovo biti u Toro Rossu.”

Kada je direktno upitan o Sainzovoj izjavi o odlasku iz Toro Rossa, Horner je rekao:

“Ne znam gdje on onda misli da će biti! Ugovori su jasni.”

“Morate se sjetiti da je on priliku u F1 dobio samo zato što je Red Bull ulagao u njega u juniorskim godinama i pomalo je nezahvalno davati komentare poput ovoga s obzirom da se puno ulaže u te dečke da bi im se dala prilika. Bez Red Bulla on ne bi sjeo u F1 bolid.”

Horner je isključio i mogućnost posudbe Renaultu koji je nekoliko puta jasno izrazio interes za Sainzom.

“Ne mogu zamisliti taj scenarij. Toro Rosso je ispred Renaulta u ovom trenutku te radi dobar posao i ne bi imalo smisla posuditi ga.”

Horner je još jednom potvrdio da će Red Bull zadržati Ricciarda i Verstappena 2018. i naglasio da pobjeda u Bakuu ne mijenja ništa u njihovim ugovorima.

“Ugovori su jasni, stoga su oba vozača pod ugovorom za sljedeću godinu, 100 posto.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
691 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Riccia nećemo gledat u ferrariju, neka italijani pocnu trazut koga drugog, ja pikam alonsa  7

  0
 2. Pastor Maldonado pero Prikaži

  Oba su vozača pod ugovorom i 100 % nastupaju slijedeće godine za Torro Rosso , ako jedan od njih ne ode, ako se T.R. ne uklaže bolja prilika, ako se vozači ne polome, ako Dietrich ne zatvori slavinu…………….


  0

  0
 3. Mercedes Jester Donator Prikaži

  Svaka čast njihovom juriorskom programu, stvarno su majstori u tome. Ali sve više dokazuju da su ujedno i najveći grobari F1 talenata.  4

  0
 4. Fernando Alonso r.u.m. Prikaži

  Malo je taj Sainz bahat no dobro ima i drugih kategorija neka pazi šta priča,
  Dečko još nema niti jedno postolje a priča koda je bivši prvak.


  0

  0