F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Button i Merhi zaradili dodatno vrijeme i kaznene bodove

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

FIA

Jenson Button i Roberto Merhi zaradili su vremenske kazne i kaznene bodove nakon današnje utrke u Kini. Button je zaradio 5 sekundi na svoje konačno vrijeme zbog sudara s Pastorom Maldonadom. Podsjećamo, Button je pokušao izvesti pretjecanje na ulasku u prvi zavoj, ali je ušao prebrzo i udario u stražnji kraj Lotusa.

Oba vozača su nastavila utrku, ali je Pastor uskoro morao odustati zbog problema s kočnicama. Jenson se ispričao preko team radija, a unatoč tome zaradio je i 2 kaznena boda.

Roberto Merhi prošao je identično kao i Button jer je zabilježeno kako je vozio prebrzo iza sigurnosnog automobila na kraju utrke.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3322 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj