F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Frederic Vasseur jedan od kandidata za Monishino mjesto

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Šef i osnivač ART Grand Prixa te bivši Renaultov trkaći direktor, 49-godišnji Francuz Frederic Vasseur, vjerojatno je favorit za mjesto šefa Sauberove momčadi nakon odlaska Monishe Kaltenborn. Vasseur je jučer uočen u sjedištu švicarske momčadi, a kao potencijalni kandidati se još spominju Dave Ryan, Graeme Lowdon, Jost Capito i Colin Kolles, mada se vjeruje da potonji nije zainteresiran za upražnjeno mjesto u Sauberu.

Dugogodišnji šef Volkswagen Motorsporta Jost Capito se nije sjajno proveo u McLarenu prošle sezone, poput Ryana i Lowdona koji su bez posla ostali u Manoru, Lowdon krajem 2015., a Ryan koncem prošle sezone gašenjem ekipe.

Vasseur je bez posla u Renaultu ostao krajem 2016. nakon različitih stavova između njega i direktora Cyrila Abiteboula. Problem bi jedino mogao biti to što Vasseur vodi vlastite momčadi u nižim kategorijama, no Sauberova baza mu je ipak nešto bliža nego što je to bila Renaultova u Ujedinjenom Kraljevstvu.

ART GP se trenutno natječe u Formuli 2 i GP3 seriji, a DTM program su obustavili krajem 2016.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Honda zekohonda Donator Prikaži

  bilo ko, samo ne kolles!


  0

  0
 2. Michael Schumacher Ivan Vrhovec Prikaži

  Jost Capito se nedavno vratio u VW, teško da bi on mogao preuzeti tu ulogu…


  0

  0