F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Monisha Kaltenborn odstupila s mjesta Sauberove šefice

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nekoliko portala, među kojima je su britanski Autosport i njihova sestrinska publikacija Motorsport, objavili su informaciju da je Monisha Kaltenborn odstupila s mjesta šefice i glavne izvršne direktorice u Sauber F1 Teamu.

46-godišnja Indijka je u Sauberu bila od 2000. gdje je vodila pravne poslove, a 10 godina kasnije postala je glavna izvršna direktorica s udjelom u kompaniji.

Prošlog ljeta je momčad prodana švicarskoj investicijskoj grupi Longbow Finance koja je preuzela dionice Petera Saubera i Monishe Kaltenborn. Indijka je tada ostala na svojoj poziciji, dok je vlasnik Peter Sauber odstupio sa svojih pozicija i otišao u mirovinu.

Sauber još uvijek nije potvrdio ovu vijest, ali razni izvori tvrde da je Kaltenborn odstupila sa svoje pozicije zbog nesuglasica s novim vlasnicima po pitanju smjera kojim momčad treba ići, a spominje se i želja za povlaštenim tretmanom jednog od vozača. Više detalja bi trebalo biti poznato uskoro.

Motorsport.com tvrdi da je bivši HRT-ov šef Colin Kolles jedan od kandidata za Monishino mjesto.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Otkad je g. Sauber otiso, situacija u sauber je gora nego u BiH  10

  0
 2. Alfa Romeo ferrari Prikaži

  Odkad nema Saubera….curo moja i prije si trebala odstupiti.  3

  0
 3. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

  Definitivno dolaze bolji dani za Sauber.  3

  0