Toto Wolff: Ocon je nadolazeća zvijezda

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 3 komentara

Esteban Ocon imao je veoma težak put ka Formuli 1, budući da nije ima nekakvu financijsku potporu koja bi ga snažnije gurnula prema naprijed. Mladi Francuz je i bez toga uspio dogurati do Formule 3, kada je uspio pronaći sponzora te je od tada karijera krenula uzlaznom putanjom. Kada je pobijedio Verstappena u direktnom okršaju 2014. godine, Mercedes ga je uzeo pod svoju kapu te stavio u juniorski program.

Tri godine poslije, Esteban Ocon vozač je Force Indiju koji je odvozio sjajnu utrku u Kanadi te pokazao bolju formu od iskusnog timskog kolege Sergija Pereza. Toto Wolff kaže da je Force India imala dobru priliku na prošlotjednoj utrci.

“Force India je mogla osvojiti još bodova. Ocon je odradio odličnu utrku, zbilja fantastično za njegovu prvu sezonu. Razvija se u dobrom smjeru, on je nadolazeća zvijezda.”

Zaostatak za Perezom je početkom sezone bio primjetan i povelik, no Ocon je svakom utrkom sve bliže momčadskom kolegi, koji iza sebe ima 121 utrku.


Odgovor

3 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Ocon je super vozac, naravno svaki put je malo iza Pereza, ali vjerujem da tu ulogu igra iskustvo kojeg Perez ima puno vise.Ocona zelim vidjeti u top timu unutar nekoliko sezona, a zajedno s njime i Wehrleina jer njih dvojica su pravi talenti i super vozaci.Verstappen i Sainz su tu vec trecu godinu zaredom, pa ih ne ubrajam, ali idu u isti kos s ovom dvojicom ?



    12
    12

    0
  2. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Toto otkrio Ameriku



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.