Odabir guma za VN Azerbajdžana

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Odabir guma za VN Azerbajdžana

Marko Rakić

Super mekane gume najviše će se koristiti na sljedećoj prvenstvenoj utrci, VN Azerbajdžana, koja je na rasporedu za dva tjedna. Najviše setova su uzeli u McLarenu, čak 10, uz dva seta žutih i jedan set srednje tvrdih. Najčešća kombinacija je 8 setova super mekanih, četiri mekanih te jedan srednje tvrdi, a na tu taktiku odlučili su se Mercedes, Ferrari, Haas, Renault i Lance Stroll.

Red Bull je uzeo dva seta srednje tvrdih guma, što su još napravili Felipe Massa i Marcus Ericsson.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9313 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj