Velika Renaultova nadogradnja stiže tek sljedeće godine

Vijesti

Crankshaft

Prije 7 godina 1 min 3 komentara

Renaultov direktor Cyril Abiteboul je iznenadio rekavši da njegova momčad sve do 2018. neće imati veliku nadogradnju svoje pogonske jedinice R.E.17.

Njihov partner Red Bull je tvrdio da će Francuzi prvu veću nadogradnju pripremiti za Azerbajdžan, ali to se ipak neće dogoditi, što ne znači da Renault neće u malim koracima dorađivati postojeći koncept.

“Red Bull je taj koji je rekao da će u Bakuu biti nadogradnja. Poboljšanja stižu neprestano, svakom utrkom radimo neka mala poboljšanja.”

“Prošle godine smo stvorili velika očekivanja te smo došli s nadogradnjom koja je imala veliki utjecaj. Međutim, to ne možemo ponavljati svake godine.”

“Sada se sve svodi na konstantna unaprjeđivanja koja će ukupno gledajući napraviti razliku, ali nema čarobnog metka. Motor će sa svakom utrkom postajati pouzdaniji s programom na dinamometru koji napreduje.”

“Iskreno, sljedeća velika nadogradnja će stići iduće godine. Tada ćemo imati potpuno novi koncept. To će napraviti razliku, ali kao što sam rekao, 2018.”

Podsjetimo, Renault je i za ovu godinu potpuno promijenio koncept svoje pogonske jedinice. Momčad se trenutno nalazi na sedmom mjestu s Hulkenbergovih 18 bodova.


Odgovor

3 komentara

  1. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    Mislim da je RBR lagano popu.io od Renaulta i da je Renault počeo pomalo da gleda na sebe i da neće dozvoliti da kupci dobiju nešto prije nego če se prilagoditi valjda prvo sebi.
    Jedino me čudi da još nisu iz RBR počeli s protestima ili se nešto kuha.(možda za 2021 kad su bili na tajnom sastanku)samo je pitanje hoće li uzeti nekog neovisnog da im sklepa motor ili se čeka da se definiraju nova pravili.



    1
    1

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.