Velika Renaultova nadogradnja stiže tek sljedeće godine

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Velika Renaultova nadogradnja stiže tek sljedeće godine

Crankshaft

Renaultov direktor Cyril Abiteboul je iznenadio rekavši da njegova momčad sve do 2018. neće imati veliku nadogradnju svoje pogonske jedinice R.E.17.

Njihov partner Red Bull je tvrdio da će Francuzi prvu veću nadogradnju pripremiti za Azerbajdžan, ali to se ipak neće dogoditi, što ne znači da Renault neće u malim koracima dorađivati postojeći koncept.

“Red Bull je taj koji je rekao da će u Bakuu biti nadogradnja. Poboljšanja stižu neprestano, svakom utrkom radimo neka mala poboljšanja.”

“Prošle godine smo stvorili velika očekivanja te smo došli s nadogradnjom koja je imala veliki utjecaj. Međutim, to ne možemo ponavljati svake godine.”

“Sada se sve svodi na konstantna unaprjeđivanja koja će ukupno gledajući napraviti razliku, ali nema čarobnog metka. Motor će sa svakom utrkom postajati pouzdaniji s programom na dinamometru koji napreduje.”

“Iskreno, sljedeća velika nadogradnja će stići iduće godine. Tada ćemo imati potpuno novi koncept. To će napraviti razliku, ali kao što sam rekao, 2018.”

Podsjetimo, Renault je i za ovu godinu potpuno promijenio koncept svoje pogonske jedinice. Momčad se trenutno nalazi na sedmom mjestu s Hulkenbergovih 18 bodova.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9316 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Fernando Alonso r.u.m. Prikaži

    Mislim da je RBR lagano popu.io od Renaulta i da je Renault počeo pomalo da gleda na sebe i da neće dozvoliti da kupci dobiju nešto prije nego če se prilagoditi valjda prvo sebi.
    Jedino me čudi da još nisu iz RBR počeli s protestima ili se nešto kuha.(možda za 2021 kad su bili na tajnom sastanku)samo je pitanje hoće li uzeti nekog neovisnog da im sklepa motor ili se čeka da se definiraju nova pravili.    1

    0