Alonso: McLaren Honda će biti moja zadnja momčad

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Fernando Alonso, McLaren Honda

Fernando Alonso, McLaren Honda

Fernando Alonso je izjavio kako bi volio svoju F1 karijeru završiti u McLaren Hondi, čiji je član postao ove godine. Nakon urnebesne 2007., Alonso i McLaren su izgladili sve probleme i nova suradnja s Hondom je dočekana s ponajboljim vozačkim parom na gridu, ujedno i najiskusnijem. Kada je Španjolac upitan vidi li se u menadžmentu nakon svoje karijere, odgovorio je:

“Mislim da ne. Nakon 15, 16 ili 17 godina u Formuli 1, što god bude, bit će dovoljno. Za primjer uzmimo moje vrijeme u Ferrariju. Tako ću zatvoriti svoju karijeru u Formuli 1.”

“Počeo sam s McLaren Hondom kada sam imao tri godine, ali s replikom moga oca. Također ću završiti s McLaren Hondom, ali s pravim bolidom u Formuli 1, i to će biti jedna trećina mog života. Kada su umirovim i počnem normalno živjeti, ne vidim se kao menadžer ovdje. Ili kao netko tko će pratiti ovaj sport. To će biti dovoljno.”

Fernando kaže da neće biti čudno ako ne osvoji treći naslov:

“Naravno da bih volio pobijeđivati, mi smo konkurentni sportaši i volimo natjecanje, ali zahvaljujući godinama i trenucima moje karijere, počnete gledati neke druge stvari. Imao sam sreće što sam osvojio naslov prvaka i pobijedio u mnogim utrkama. Nekad vas naporan rad s momčadi i postizanje napretka čini više sretnim od uzimanja trofeja u ruke.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.