17 SAD – live chat
17 SAD – live chat

Alonso: McLaren Honda će biti moja zadnja momčad

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Alonso: McLaren Honda će biti moja zadnja momčad

Marko Rakić

Fernando Alonso, McLaren Honda

Fernando Alonso, McLaren Honda

Fernando Alonso je izjavio kako bi volio svoju F1 karijeru završiti u McLaren Hondi, čiji je član postao ove godine. Nakon urnebesne 2007., Alonso i McLaren su izgladili sve probleme i nova suradnja s Hondom je dočekana s ponajboljim vozačkim parom na gridu, ujedno i najiskusnijem. Kada je Španjolac upitan vidi li se u menadžmentu nakon svoje karijere, odgovorio je:

“Mislim da ne. Nakon 15, 16 ili 17 godina u Formuli 1, što god bude, bit će dovoljno. Za primjer uzmimo moje vrijeme u Ferrariju. Tako ću zatvoriti svoju karijeru u Formuli 1.”

“Počeo sam s McLaren Hondom kada sam imao tri godine, ali s replikom moga oca. Također ću završiti s McLaren Hondom, ali s pravim bolidom u Formuli 1, i to će biti jedna trećina mog života. Kada su umirovim i počnem normalno živjeti, ne vidim se kao menadžer ovdje. Ili kao netko tko će pratiti ovaj sport. To će biti dovoljno.”

Fernando kaže da neće biti čudno ako ne osvoji treći naslov:

“Naravno da bih volio pobijeđivati, mi smo konkurentni sportaši i volimo natjecanje, ali zahvaljujući godinama i trenucima moje karijere, počnete gledati neke druge stvari. Imao sam sreće što sam osvojio naslov prvaka i pobijedio u mnogim utrkama. Nekad vas naporan rad s momčadi i postizanje napretka čini više sretnim od uzimanja trofeja u ruke.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9391 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Alonso#McLaren

Komentiraj