F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Force India i Williams s novijom specifikacijom Mercedesove pogonske jedinice

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kupci Mercedesovih pogonskih jedinica od VN Kanade nastupaju s nešto novijom specifikacijom M08 EQ Power+. Odnosno, Force India i Mercedes su načele praktički čitav set novih jedinica, u kojima se ističu novi motor, turbopunjač, MGU-H, MGU-H i kontrolna elektronika.

S druge strane, tvornička momčad Mercedesa je novu specifikaciju koristila kod Lewisa Hamiltona u Španjolskoj i Monaku, dok je Bottas istu isprobao u Španjolskoj, ali se zbog problema morao vratiti na prvu verziju, pa je tako Finac s nadogradnjom nastupao tek u Kneževini.

Force Indijin operativni direktor Otmar Szafnauer kaže:

“Mislim da je više do pouzdanosti nego čistih performansi. Performanse dolaze iz činjenice da možete dulje voziti u modu snažnijih performansi. Ali ako pitate za vrijeme po krugu, skoro je isto.”

“U utrci dulje možemo nastupati s nekim od načina za dobivanje više performansi pa je vrijeme utrke kraće, ali po krugu je isto.”

Force India i Williams sada imaju tri pogonske jedinice za 14 trkaćih vikenda, što je nešto manje od ‘propisanog’ prosjeka za jednu pogonsku jedinicu.

Podsjetimo, prošlu sezonu (u kojoj je bilo dozvoljeno koristiti pet pogonskih jedinica po sezoni) su Force India i Williams odradili s četiri motora, turbopunjača, MGU-H i MGU-K, te samo tri baterije i kontrolne elektronike.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj