F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Perez: Formuli 1 su potrebne staze poput Montreala

Zvonko Vasilj

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sergio Perez bi želio da nove staze koje se dodaju na kalendar Formule 1 budu slične stazi Gilles Villeneuve, gdje nijedna greška vozača ne može proći nekažnjeno. Perez je 2011. preskočio utrku u Montrealu zbog ozljede iz Monaka dva tjedna prije, dok je 2012. u svom debitantskom nastupu na VN Kanade završio na postolju. Potom je imao tri 11. mjesta, a lani je završio u bodovima na 10. mjestu.

Iako je imao teških utrka u Kanadi, Perez obožava tu stazu zbog mješavine uličnih dIjelova i prave staze, što znači da su barijere vrlo uske i svaka greška može značiti odustajanje.

“Osjećam samopouzdanje na toj stazi. Imao sam tamo nekoliko dobrih utrka i volim izazov koji staza pruža. Stvar je u tome da trebate kočiti što kasnije i biti agresivni u zavojima. Sa zidovima tako blizu staze moraš biti precizan. Mislim da je sportu potrebno još staza poput Montreala gdje se greške kažnjavaju. Ovakve “old school” staze pružaju uzbuđenje vozačima i gledateljima”, rekao je Perez.

Sergio se nada boljem rezultatu nego u Monaku, gdje je završio na 13. mjestu te prekinuo niz od 15 utrka završenih u bodovima.

 

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Zvonko Vasilj
Pulsmedia autor
90 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj