F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Wolff odbacio Jordanove tvrdnje o Mercedesovom odlasku

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Eddie Jordan ranije je izjavio kako očekuje da će Mercedes kao momčad napustiti Formulu 1 nakon 2018. te da će u sportu ostati uključeni samo kao dobavljač motora. Smatra kako Mercedes nakon trogodišnje dominacije može ići samo silaznom putanjom i da je povlačenje tvorničke momčadi najlogičniji potez.

“Recimo to ovako: imao sam poduži razgovor s dr. Zetscheom u Monaku. Rekao sam mu svoje ideje i misli i nije mi ostavio dojam da su one pogrešne. Ali on očito nije išao u detalje.”

Toto Wolff odgovorio je na Jordanove izjave. Proglasio ih je neosnovanim i naglasio kako momčad planira ostati u F1 barem do kraja 2020.

“Monako je mjesto gdje ljudi vole tulumariti i čini se da je netko malo pretjerao s tim”, rekao je Wolff. “Izjave su potpuno neosnovane i ne predstavljaju ništa drugo osim ‘nestašnih’ spekulacija pojedinca.”

“Mercedes ima čvrste ugovore za sudjelovanje u Formuli 1 do kraja 2020. i trenutno pregovara o sljedećem konkurentskom ciklusu s novim vlasnicima sporta.”

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
693 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Mercedes hrcfaca Prikaži

  Pa naravno, bilo bi ludo da se jedna ekipa povuče nakon što je osvojila 3 vozačka i konstruktorska naslova u zadnje 3 godine, a tek tamo 2021. godine dolazi veča promjena pravila pa onda je puno logičnije da se povuku, ali do tad tko živ tko mrtav.  1

  0
 2. Alfa Romeo ferrari Prikaži

  Jedino je Ferrarai siguran daljnjih sto godina…  8

  0
 3. Pirelli Hard Monty Prikaži

  Jordan, skroz neupućen tvrdi 018 a Wolff ga demantira s 020.Jaka razlika čudo jedno. :facepalm:  3

  0