Kubica zadovoljan prvim F1 testom nakon šest godina

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kubica zadovoljan prvim F1 testom nakon šest godina

Crankshaft

Robert Kubica je jučer prvi puta nakon šest godina isprobao bolid Formule 1, a radi se o Lotusovom E20 s kojim je u Španjolskoj na privatnom testu odradio 115 krugova. 32-godišnjak je zadovoljan poslom kojeg je odradio, ali i koji je pokazao sve njegove slabosti, što je bilo sasvim očekivano.

“Za mene je to bio važan dan s emotivne strane. Dugo sam bio izvan paddocka i prolazio sam kroz teška vremena, nastavio sam naporno raditi, a prije nekoliko godina sam smatrao da je to nemoguće.”

“Imam pomiješane osjećaje, ponosan sam zbog onog što sam danas postigao, ali isto tako to pokazuje što sam izgubio. Ne znam što će budućnost donijeti, ali znam jednu stvar. Nakon više od godine rada kako bih se pripremio za ovo, vozio sam dobrim tempom i konzistentno u teškim uvjetima.”

“Nije lako nakon šest godina, ali znao sam da mogu odraditi posao i mogu biti zadovoljan. Cijenim ovu priliku. Renault mi je 2005. omogućio prvi F1 test, stoga cijenim još jedan test ovoga puta.”

Renaultov direktor operacija na stazi Alan Permane je rekao da se Kubicin karakter s godinama promijenio, ali da je feedback ostao isti.

“Dobro je ponovno vidjeti Roberta u F1 bolidu. Grand prix vikend smo pokušali sažeti u jedan dan, što je njemu bilo zanimljivo.”

“Robert se malo promijenio, blaži je i nije bio tako nasrtljiv kada je riječ o pitanjima za svaki detalj oko postavki bolida! Njegovi komentari i feedback su, s druge strane, bili kao vraćanje sata za sve nas.”

“Nezgodna je stvar uskočiti u F1 bolid nakon šest godina, a performanse su s njegove strane bile odlične.”

Permane je dao naslutiti da ovakvih testova za Poljaka više neće biti.

“Ovo je bio jednokratan događaj za Roberta. Njegov boravak u Renaultu je iznenada prekinut, a predviđali smo jako lijepu budućnost s njim.”

“Momčad je bila u Valenciji gdje je testirala sa Sergejom Sirotkinom, pa je ovo bila savršena prilika kako bismo Robertu ponudili dan u bolidu i doprinijeli njegovom oporavku.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9315 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj