Bottas: U Kini ću biti 100% spreman

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bottas: U Kini ću biti 100% spreman

Marko Rakić

Valtteri Bottas, Williams

Nakon pomalo razočaravajućeg rezultata u Maleziji, Williamsovi vozači, Valtteri Bottas i Felipe Massa, dolaze u Kinu s višim očekivanjima i ciljevima. Maksimalna brzina na pravcu je jako bitna stavka na ovoj stazi, a Williams je tu među jačima.

“Staza u Kini je zabavna za vožnju. Dugi i brzi zavoji dobro karakteriziraju ovu stazu, a posebno dugi pravac prije startno ciljne ravnine koji pomaže pri pretjecanju i utrku čini zanimljivijom. Dvotjedna stanka je pomogla u mom oporavku, stoga više ne osjećam pritisak na leđima. U Kini ću biti 100% spreman.”

Brazilac Felipe Massa smatra kako bi podaci s predsezonskih testiranja s Catalunye mogli biti od koristi na ovoj stazi.

“Staza u Kini je slična onoj u Španjolskoj gdje smo odradili dosta testinih kilometara, pa očekujem da će nam to pomoći u postavljanju setupa. No, prilično je grupa prema prednjim gumama, pa ćemo morati istražiti solucije kako ih manje trošiti.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9375 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Bol u leđima ili ne, mislim da je Ferrari malko otpuhao Williams za ovu sezonu.


    0

    0