F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Bottas: U Kini ću biti 100% spreman

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Valtteri Bottas, Williams

Nakon pomalo razočaravajućeg rezultata u Maleziji, Williamsovi vozači, Valtteri Bottas i Felipe Massa, dolaze u Kinu s višim očekivanjima i ciljevima. Maksimalna brzina na pravcu je jako bitna stavka na ovoj stazi, a Williams je tu među jačima.

“Staza u Kini je zabavna za vožnju. Dugi i brzi zavoji dobro karakteriziraju ovu stazu, a posebno dugi pravac prije startno ciljne ravnine koji pomaže pri pretjecanju i utrku čini zanimljivijom. Dvotjedna stanka je pomogla u mom oporavku, stoga više ne osjećam pritisak na leđima. U Kini ću biti 100% spreman.”

Brazilac Felipe Massa smatra kako bi podaci s predsezonskih testiranja s Catalunye mogli biti od koristi na ovoj stazi.

“Staza u Kini je slična onoj u Španjolskoj gdje smo odradili dosta testinih kilometara, pa očekujem da će nam to pomoći u postavljanju setupa. No, prilično je grupa prema prednjim gumama, pa ćemo morati istražiti solucije kako ih manje trošiti.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Bol u leđima ili ne, mislim da je Ferrari malko otpuhao Williams za ovu sezonu.


    0

    0