Renault cilja na šesto mjesto prije ljetne stanke

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 10 komentara

Renaultov izvršni direktor, Cyril Abiteboul, nada se da bi Renault mogao dohvatiti šesto mjesto u poretku konstruktora prije ljetne stanke. Svih 14 bodova za momčad osvojio je Nico Hulkenberg, te se trenutno nalaze na sedmom mjestu, šest bodova iza Williamsa. Čini se kao je Renaultov bolid veoma brz, no još trebaju odraditi kvalitetno uštimavanje, a ne bi bilo na odmet ni da Palmer skupi koji bod. Abiteboul je u kratkom intervjuu izjavio:

“Monako je ukazao na područja koja moramo poboljšati. To je potvrdilo naša predviđanja o elementima koji trebaju unaprjeđenje. S novim komponentama spremni smo napasti sljedeću utrku istom upornošću i stavom. Sada imamo robustan motor i mjenjač, pa se možemo potpuno koncentrirati na povećanje performansi. Međutim, zbog izazovne staze u Montrealu ne očekujemo laganu utrku.”

“Veoma je važno da tim zadrži momentum, budući da jedna i druga strana ide prema naprijed. Naš cilj je šesto mjesto u poretku konstruktora prije ljetne stanke. To bi nam trebalo omogućiti da branimo našu poziciju i napravimo ponovni start s ciljem da završimo sezonu na petom mjestu.”


Odgovor

10 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Toliko dobar bolid nemate. Jedino koga ste preskocili u odnosu na proslu sezonu je McLaren.



    2
    2

    0
  2. Narain Karthikeyan
    F1 Karthikeyan Prikaži

    Palmer ne cilja na šesto mjesto :)



    11
    11

    0
  3. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    Po meni bi Renault trebao ciljati na 4 mjesto na kraju sezone ipak su oni Renault tvornička momčad sa jako puno osvojenih naslova tako da pošto je Mcl u banani trebao bi Renault biti iza Mercedesa i Ferrarija a tu je i RBR tako da 4 mjesto sasvim reaalno očekivanje.



    6
    6

    0
  4. Sebastian Vettel 5
    Nikola Krajina Donator Prikaži

    Sad nešto kontam, Renault je pokušao dovesti Pereza i Sainza pa im nije uspjelo. Baš me zanima je l’ im Button pao na pamet i je l’ ostvaren ikakav kontakt s njim i McLarenom. Mišljenja sam da su Buttona mogli uzeti sebi samo da su mu malo jaču ponudu dali, a tim bi potezom itekako profitirali. Hulk i Button bi bila ubojita kombinacija i vjerujem da bi sad bili na mjestu Force Indije.



    4
    4

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.