F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Na današnji dan: Schumacherova čarobna pobjeda u Španjolskoj 1996.

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Na današnji dogodila se čarobna predstava Michaela Schumachera na stazi Circuit de Catalunya. Nijemac je ostvario svoju prvu od 72 pobjede za Ferrari, i to na kišom natopljenoj stazi. Bila je to VN Španjolske, sedma utrka sezone 1996., a Damon Hill došao je s velikom prednošću u odnosu na ostale vozače. On je i startao prvi, dok je Schumacher bio iza njega, na trećem mjestu. Start je za Michaela bio jako loš, pao je na deseto mjesto, no nije trebalo dugo čekati njegovo majstorstvo na kiši. Dok su se ostali vozači vrtili po stazi, Schumi je nizao nevjerojatne krugove te vrlo brzo došao u vodstvo. Jednom kada je zasjeo na prvo mjesto, znao je raditi po 4-5 sekundi brži krug od drugoplasiranog Villeneuvea. Nakon te utrke dobio je naziv kišni majstor, sasvim opravdano. Stirling Moss dao je tada jednu veoma kratku, ali znakovitu izjavu o Michaelovoj vožnji:

“To nije bila utrka, to je bio prikaz savršenstva.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Ferrari pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    Daleko najbolji svih vremena. Toliko “era” proći i u svakoj biti u samome vrhu!    32

    0