F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Key: Renault je napravio ogroman korak unaprijed!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Toro Rosso, Ferrari, Mercedes

Tehnički direktor Toro Rossa, James Key, kaže da je Renault napravio ogroman korak unaprijed po pitanju svoje pogonske jedinice u odnosu na prvu utrku u Australiji.

Francuski proizvođač ove je sezone pod paljbom zbog nekonkurentnih motora, a u kritikama prednjače Red Bullovi čelnici Christian Horner i Helmut Marko. Ipak, u Maleziji su smirili strasti i dogovorili da će raditi zajedno u interesu što skorijeg poboljšanja.

“Moram reći da je Renault postigao ogroman napredak u odnosu na Melbourne,” izjavio je Key za Autosport.

“U Melbourneu su imali probleme koji su i nas zahvatili, međutim, u Maleziji su isporučili nešto s čim su vozači zaista bili zadovoljni.”

“Još uvijek nije savršeno, ali je puno bolje nego na prvoj utrci.”

Key je svjestan da su Mercedes i Ferrari trenutno ispred njih.

“Trebamo taj napredak jer je Ferrari napravio korak unaprijed prema, a Mercedes je standardno jak.”

Podsjećamo, Toro Rossovi vozači Max Verstappen i Carlos Sainz su završili na sedmom i osmom mjestu na prošloj utrci, ispred oba Red Bulla.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3326 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj