F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Haas: Top momčadi zaslužuju veće novčane nagrade

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Šef Haas F1 Teama smatra da najjače momčadi Formule 1 zaslužuju veće novčane nagrade u vidu posebnih bonusa na temelju njihovog povijesnog statusa, iako se takvoj raspodjeli protive neke momčadi. Gene Haas nema ništa protiv ‘pravednije’ raspodjele, ali smatra da bi se status i uspjeh također trebali računati u ovom procesu.

“Mislim da moramo biti jako oprezni kada je riječ o raspodjeli novca jer postoje neke momčadi na vrhu koje su provele 50 godina u Formuli 1, koje su zaradile neka prava kada je riječ o načinu na koji se novac dijeli. Ne kažem da momčadi s dna ne zaslužuju više, nego tvrdim da momčadi s vrha zaslužuju više.”

“Ne možete samo proizvoljno distribuirati jer, iskreno, pobjede bi se trebale nagrađivati. To ne bi trebala biti struktura socijalističkog tipa.”

“Nažalost, momčadi nisu u dobroj poziciji da bi govorile kako se novac treba raspodijeliti, jer mi nismo vlasnici Formule 1.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj