Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Sezona 2018. bi ponovno mogla početi već sredinom ožujka

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sezona 2018. bi ponovno mogla početi već sredinom ožujka

Marko Rakić

Nakon što je aktualna sezona započela svoj put u Australiji krajem ožujka, organizatori utrke su sada predali zahtjev za održavanjem utrke tijekom polovice mjeseca. Običaj je bio da se utrka održi otprilike do 20. ožujka, dok je ove godine to trebalo biti tek u travnju. Srećom dogovor je pao na posljednji vikend u ožujku, pa je VN Australije 2017. održana 26. tog mjeseca. Sada s Liberty media pregovaraju o novom terminu.

“Trenutno pregovoramo s njima o pomicanju datuma i prilično sam uvjeren da ćemo u tome uspjeti”, izjavio je čelnik staze Andrew Westacott. “Ako to bude 18. ožujka onda ćemo biti jako zadovoljni. No, ako to ne bude izvedivo, onda će datum utrke biti 25. ožujka.”

Ako bi uspjeli dogovoriti 18. ožujka, to znači da će sezona 2018. početi na isti dan kada i slavna, veoma zanimljiva sezona 2012.

Zadnji donatori:
vlado
zekohonda
Beethoven87
zekohonda
Vordas
vlado

Pretplatnici:
dalmat
graho
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10255 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Formula 1

Komentiraj

3 komentara

 1. Formula1 f1zd Prikaži

  Onda bi bili veći razmaci između utrka..
  Kad je bal, nek je bal. :D  6

  0
 2. Da se mene pita, bilo bi to sredinom siječnja, i to GP Švedske ili tako nešto. Ono, snježna utrka i takve egzibicije.  7

  0
 3. Williams nigel7 Prikaži

  ne mogu otvoriti onu temu o alonsoom kukanju o 25 utrka pa bolje da ranije počinju utrke treba izbaciti staze poput kine bahreina abudabi,baku, jer su dosadne staze


  0

  0