F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Lotus priprema nove dijelove za Kinu

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pastor Maldonado, Lotus

Pastor Maldonado, Lotus

Iako je poboljšanje forme naspram 2014. vidljivo, u Lotusu još uvijek nisu uspjeli osvojiti bodove te se nalaze na pretposljednjem mjestu u poretku konstruktora. Prelazak na Mercedesove pogonske jedinice bio je pun pogodak, ali i šasija je skladnija nego ona prošlogodišnja koja je bila nesimetrična i totalni promašaj. Tehnički direktor, Nick Chester, izjavio je da bi nova poboljšanja trebala predstaviti još jači Lotus, ali se nada i većoj dozi sreće, koja tim iz Enstona nije dotakla prve dvije utrke.

“Bili smo prilično zadovoljni s E23 u Maleziji. Naš kvalifikacijski tempo je bio dobar, no u utrci smo zapeli u prometu što definitivno nije pomoglo, ali to je dio utrkivanja. U kvalifikacijama smo prvi put vidjeli potencijal bolida na kiši. Prjanjanje je bilo odlično, ali i na sutrašnjoj ekstremno vrućoj utrci je pokazao neke vrlo dobre strane, stoga je E23 odlična baza za nadogradnje.”

“U Kini ćemo isprobati novo unaprjeđenje prednjeg i stražnjeg kraja koje bi trebalo povećati razinu downforcea. Temperature u Šangaju su nepredvidive, te se mogu kretati od 10 do 30 stupnjeva. Ipak, očekujemo da će biti hladnije nego na prošloj utrci, pa ćemo se fokusirati na temperaturu guma.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

  Šteta, a najviše mi je žao Grosjeana. on je dobar vozač i često je parirao Kimiju dok su vozili zajedno.


  0

  0
 2. F1puls David Vidović novinar Prikaži

  Kakva su priču digli posle tesiranja da će biti uz Williams i Ferrari, a posle dvije trke nemaju ni bod, krajnje razočaravajuće…


  0

  0