F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Bolid Toro Rossa mogao bi uskoro biti žute boje

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault

Renault

Red Bullov savjetnik za motorsport, Helmut Marko, dao je naslutiti da bi njihova juniorska momčad, Toro Rosso, uskoro mogla dobiti novi vizualni identitet. Naime, da bi naglasili povezanost s dobavljačem motora, Renaultom, bolid bi uskoro mogao osvanuti u žutoj boji.

Bolid u tim bojama smo posljednji put vidjeli 2010. godine prije nego su kao dio transformacije u Lotus ti isti bolidi postali crno-zlatni.

Iako su tijekom ove sezone u prvih mjesec dana već imali žestokih prepirki, Red Bull i Renault su odlučili da te nesuglasice ostave iza sebe i da se zajedno posvete istom cilju, a to je bolja suradnja i postizanje rezultata kakvim teže.

“U Renaultu osjećaju da nisu dovoljno eksponirani i razmatraju se opcije kupovine Toro Rossa ili, što je vjerojatnije, mijenjanje vizualnog identiteta bolida gdje bi dominantnu ulogu igrala žuta boja. To bi im bila bolja platforma za oglašavanje.”

Marko kaže da bi Red Bull i dalje ostao glavna momčad koja bi dostavljala tehnologiju svojoj mlađoj ekipi. Istovremeno je odbio spekulacije o mogućoj prodaji Red Bulla Audiju za 300 milijuna dolara. Također, vrijedi napomenuti da ugovor između Red Bulla i Renaulta ističe na kraju iduće sezone.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3329 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Ma nek bude tirkizni, samo da se vrati tvornička momčad Renaulta.
    ipak, onaj R25 je po meni najljepše djelo momaka iz Enstona.


    0

    0