F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Button kažnjen s 15 mjesta

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Jenson Button je kažnjen s 15 mjesta na gridu za VN Monaka nakon što je Honda morala promijeniti komponente njegove pogonske jedinice. To znači da će 37-godišnji povratnik u sutrašnju utrku vrlo vjerojatno krenuti s posljednjeg mjesta.

Honda je jutros potvrdila da je otkriven problem na MGU-H jedinici Buttonovog bolida, što zahtijeva zamjenu iste, ali i turbopunjača. Budući da su oba elementa peti po redu (Button nasljeđuje Alonsove komponente), Jenson je zaradio 10 mjesta kazne za prvo korištenje pete komponente nekog od elemenata, te još pet mjesta za uzimanje nekog drugog elementa po peti puta.

Osim ovoga, Honda je nešto ranije promijenila MGU-K na Vandoorneovom bolidu, ali je to tek treći po redu pa mladi Belgijac (za sada) prolazi bez kazni, barem kada je riječ o elementima pogonske jedinice. Podsjetimo, 25-godišnjak za VN Monaka također ima kaznu i to tri mjesta na gridu, koju je zaradio udarivši Felipea Massu na VN Španjolske.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Mattia Binotto monkeyseat Prikaži

  Već sam se zabrinuo da Honda nema problema. Za kaznu nek dodaju +15 Alonsu na Indyju. Tamo će lakše to nadoknadit nego u MC-u.
  Evo jednog ludog razmišljanja: šta ako se desi čudo i Alonso ostane u SAD-u, a Button ostane vozit za McL do kraja sezone :-)  8

  0
 2. Fernando Alonso r.u.m. Prikaži

  I šta više nekom treba objašnjavat zašto je Alonso otišao voziti neku drugu kategoriju.Ova Honda je groblje.  8

  0
 3. Eh ovo nisam znao da jedan vozac naslijeđuje komponente drugog  1

  0