Brundle: Hondina nadogradnja je otkazana

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 1 min 3 komentara

Bivši vozač i britanski televizijski komentator Martin Brundle kaže da je dobio informaciju o nadogradnji koja se sprema u Hondi. Naime, tvrdi da je to najavljeno veliko poboljšanje otkazano jer nisu mogli riješiti probleme s pouzdanošću.

McLaren-Honda je trenutno jedina ekipa koja nema bodova s obzirom na to da je Pascal Wehrlein na prošloj utrci u Španjolskoj donio svom Sauberu vrijedna, a možda i presudna četiri boda. S druge strane, upravo bi ovotjedni Monako mogao biti jedina šansa da McLaren situaciju opet okrene u svoju korist, budući da je staza najmanje zahtjevna za pogonsku jedinicu od svih u kalendaru Formule 1.

Fernando Alonso i Stoffel Vandoorne su ove sezone već imali utrke u kojima nisu mogli niti krenuti, a Alonso je u cilj ušao samo jednom – na domaćoj utrci u Španjolskoj. Ni Vandoorneu ne ide puno bolje jer je već krenulo kažnjavanje za prekoračenje dopuštenog broja elemenata pogonske jedinice.

Honda je najavljivala nadogradnje sredinom sezone, a kao moguća destinacija se spominjala Kanada koja se vozi za dva tjedna. Međutim, Brundle kaže da se to neće dogoditi.


Odgovor

3 komentara

  1. Narain Karthikeyan
    F1 Karthikeyan Prikaži

    Sta bi tek Button napravio Mercedesu da im je dosla nadogradnja



    4
    4

    0
  2. Mclaren
    KERS Prikaži

    Uf kako lutaju, al kako nemogu rješiti tu pouzdanost…svi su u problemima bili al nekako su rješili , Honda vise nije rookie i mislim da ako do kraja ljetne pauze ne rijese svoje probleme da ce doci do otvorene paljbe s Mclarenom i pitanje je hoce li ju prezivjeti.



    4
    4

    0
    • Blue Flag
      dFixxx3r Prikaži

      a neće. nema alternative hondi.
      mclaren će radije biti na začelju nego biti još jedan williams ili FI.
      Samo, ako redbull može toliko više izvlačiti iz renaulta, nevidim zašto mclaren nebi mogo biti konkurentan mercedesu s mercovim motorom.



      1
      1

      0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.