Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Rosberg: Gledati VN Monaka sa strane će biti emotivno

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Rosberg: Gledati VN Monaka sa strane će biti emotivno

Marko Rakić

Akutalni svjetski prvak Formule 1, Nico Rosberg, kaže da će za njega utrka u Monaku biti veoma emotivna. Nakon što je u 11 nastupa na VN Monaka osvojio tri pobjede, dva pole positiona te jedno drugo mjesto, Nico Rosberg će po prvi put biti gledatelj najglamuroznije utrke u F1 kalendaru. Ovogodišnja utrka u Monaku bit će prva na kojoj će se pojaviti “odbjegli” prvak, a evo što kaže o tome.

“Monako će za mene biti vrlo emocionalna utrka zato jer sam zatvorio poglavlje u mojoj karijeri gdje se nalazi toliko sjećanja i emocija. Sada dolazim na ovu stazu kao svjetski prvak, to će biti nevjerojatno. Općenito osjećam potpuno ispunjenje u smislu moje karijere koju sam završio na veoma visokom nivou.”

“Za mene je to bila najbolja stvar koju sam mogao učiniti i vraćanje u Monako kao gledatelj će biti jako posebno. To je staza na kojoj sam imao najviše uspjeha i bit će lijepo ponovno vidjeti sve ljude koji su me bodrili tijekom mojih nastupa ovdje. Siguran sam da će biti nevjerojatno.”

Nico Rosberg pobijedio je tri puta uzastopno u Monaku, što je pošlo za ruku samo Grahamu Hillu te Ayrtonu Senni.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9634 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Rosberg

Komentiraj

3 komentara

  1. Sve u svemu, misljenja sam da on fali ovu sezonu, pa nek prica ko sta hoće    22

    0
  2. Zavidim mu na svemu što je postigao u karijeri, uključujući i na hrabrosti da ode kada je na vrhu. Po meni, to je znak mudrosti i skromnosti: ostvario je svoj davni cilj. Nema potrebe dokazivati se pa bilo to što mu drago, da li drugi naslov prvaka, drugi milijun, drugi auto, druga kuća, što god. On zna da je svoje napravio i to mu je dosta.    12

    0