Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Nova liverija za Haas

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nova liverija za Haas

Marko Rakić

Haas je prije nekoliko trenutaka na društvenim mrežama objavio nove boje za svoj VF17. Najveća promjena je više sive boje, dok je crvena gotovo izbačena. Dodana je bijela na krilima, nosu te na kraju peraje, koju su u Haasu stilski zgodno doradili. Pitanje je još hoće li nova liverija donijeti malo brzine :)

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9634 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Haas

Komentiraj

7 komentara

 1. Honda zekohonda Donator Prikaži

  50 nijansi sive…  9

  0
 2. Nigel Mansell pero Prikaži

  HANS pa ti si siroče  2

  0
 3. Narain Karthikeyan F1 Karthikeyan Prikaži

  Kako mene zivcira ova rijec liverija.  27

  0
  • Williams Montoya Prikaži

   Joj i mene. Neznam kako bi opisao, kao da je neko sa srpskog probao nešto “prevest”. Misli da oni kažu LIVREJA, što mi i odgovara njihovom jeziku, dok mi ovo naše baš bezvezno zvuči


   0

   0
   • Slažem se s obojicom, to je toliko nakaradna riječ da bode u oči. Normalno bi bilo prevoditi rječju “boje”, a u ovom konkretnom (formula 1) značenju može se prevoditi i rječju “izgled”, iako to nije doslovan prijevod. Inače, livreja ni po čemu nije srpska riječ. To je romanizam, a u hrvatskom je livreja značila svečanu i službenu uniformu ali ne ovlaštene službene osobe kao što su vojnici i policajci, već odjeću primjerice vozača automobila (u ono doba kada vlasnik nije vozio već je imao svojeg vozača), ili vratara na ulazu u zgradu ili hotel. Dakle, svečana uniforma, ali ne državna već privatna. Danas se smatra arhaizmom u tom smislu.    3

    0
  • Blue Flag dFixxx3r Prikaži

   jednostavno – “dizajn”


   0

   0