F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Force India konačno s trkaćim brojevima na uočljivijem mjestu

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Force India je sukladno najavama premjestila trkaći broj na vidljivije mjesto nakon kazne od 25 000 eura koju su zaradili nakon VN Španjolske. Suci na posljednjoj utrci su smatrali da je pozicioniranje trkaćeg broja na vrhu nosa (ispred vozača) te na bočnim stranicama bolida suprotno odredbama novog pravila koje traži jasnije označavanje broja/imena na bolidima.

Indijska momčad je napravila izmjene koje je otkrila tijekom odrađivanja tzv. filmskog dana u Silverstoneu. Trkaći broj na nosu je spušten niže, a troslovna kratica vozačevog prezimena (umjesto trkaćeg broja) je ovoga puta stavljena na shark fin.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

  Mozda zvuci mal gay al otkad su stavili tu rozu boju sve mi se vise svida njihov bolid ?  11

  0
 2. Mclaren KERS Prikaži

  Ovo će biti jednog dana ona povijesna liverja..tamo za 20 godina kad ce F1 letjeti, Vedran Krstić će napisati onako jedan članak o Force Indiji kao bivšoj F1 momčadi s ludom liverjom i maštati o tim romantičnim vremenima :)  16

  0