F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Pirelli promijenio pristup za VN Velike Britanije

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon opravdanih kritika i sumnji u iskoristivost najtvrđe Pirellijeve P Zero mješavine, talijanski proizvođač je promijenio pristup za VN Velike Britanije za čiji je GP vikend izbacio tvrdu komponentu te otišao korak prema mekšim varijantama.

Pirelli će tako za Silverstone pripremiti supersoft, soft i medium, a momčadi će svoj izbor morati zaključiti do kraja ovog tjedna.

Budući da je izbačena za VN Velike Britanije, tvrda mješavina bi svoj sljedeći nastup mogla imati tek na VN Japana, ali i to će ovisiti o brojnim čimbenicima u nastavku sezone.

Pirellijev menadžer Mario Isola kaže:

“Tvrde gume planiramo koristiti u Suzuki. Ona je u drugoj polovici sezone pa moramo pričekati. Druga staza teška za gume je Sepang, ali od prošle godine s novom površinom staza je manje abrazivna.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj