F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Kvyat krivi Magnussena za sudar u Barceloni

Zvonko Vasilj

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniil Kvyat tvrdi da je Magnussen očito kriv za sudar na utrci u Španjolskoj, inzistirajući da se Kevin zabio u njega, iako su suci kasnije nesreću proglasili kao trkaći incident.

Srećom, Toro Rosso je prošao bez ikakvih posljedica, dok je Magnussenov Hass zaradio puknutu gumu odmah nakon incidenta, i bio je prisiljen u boks.

Incident je završio bez ikakvih kaznenih bodova; Kvyat je zadržao deveto mjesto i osvojio bodove prvi put ove sezone, dok je Magnussen završio bez bodova na 14. mjestu.

“On se zabio u mene i zaradio probušenu gumu. Bio sam za dužinu auta ispred njega, pokušao se ubaciti i zabio se u mene. Ne vidim razloga zašto bi trebao razgovarati s njim,” rekao je Daniil.

Guenther Steiner stao je u Magnussenovu obranu izjavom da je to bio trkaći incident. Pohvalio je i suce na utrci, koji su kaznili samo Vandoornea, iako je bilo nekoliko incidenata.

“Sve bi bilo dobro da nisam zaradio probušenu gumu. Razočaravajuće, mogli smo osvojiti bodove s oba bolida,” rekao je  Magnussen, čiji je momčadski kolega Grosjean profitirao njegovom nesrećom završivši tako u bodovima – na 10. mjestu.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Zvonko Vasilj
Pulsmedia autor
90 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj