Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Pirelli bi mogao promijeniti alokaciju za VN Velike Britanije, upitna je tvrda mješavina

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pirelli bi mogao promijeniti alokaciju za VN Velike Britanije, upitna je tvrda mješavina

Crankshaft

U Pirellijevom sjedištu u Milanu će se danas održati sastanak kako bi se odlučilo treba li raditi izmjene po pitanju alokacije guma za VN Velike Britanije, odnosno treba li ići prema mekšim varijantama jer najviše dilema trenutno ima oko tvrde mješavine.

Najtvrđe gume bile su na raspolaganju i za VN Španjolske, ali su se one pokazale neupotrebljivim. Vozači su nakon toga razgovarali s Pirellijevim menadžerom Mariom Isolom, a od talijanskog dobavljača su tražili manje tvrdih mješavina u budućnosti, te su željeli promjenu za VN Velike Britanije na kojoj bi upravo ta komponenta trebala biti jedna od ponuđenih.

Momčadi bi svoj izbor za Silverstone trebale potvrditi do četvrtka, ali dogovoreno je da će rok ipak biti produljen kako bi Pirelli odlučio hoće li uopće tvrda mješavina biti dostupna na Otoku.

“Pravilnik kaže da moramo odrediti tri mješavine, a to su trenutno tvrde, srednje tvrde i mekane. Raspravljamo hoćemo se prebaciti na srednje tvrde, mekane i super mekane”, rekao je Isola.

“U Silverstoneu će to biti slobodan izbor pa je na momčadima da izaberu prave. Ako budemo išli u ovom smjeru, imat ćemo više ulazaka u boksove.”

Zadnji donatori:
Vordas
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10058 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Ayrton Senna Soldado Prikaži

    Također sam procitao odnosno pogledao video na youtubu da bi se ovogodisnja VN Velike Britanije trebala voziti suprotno od smjera kazaljke na satu .


    0

    0