F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo nezadovoljan nakon što je za Verstappenom zakasnio pola sekunde

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što se moglo pročitati da će Red Bull u Barcelonu donijeti ogromne nadogradnje koje će ih lansirati točno u borbu za sam vrh poretka, kvalifikacije su pokazale da se nije puno toga promijenilo. Zaostatak za poleom kod Verstappena je nešto veći od pola sekunde, ali ono što je zabrinjavajuće za Ricciarda jest da on kasni 0,469 za svojim timskim kolegom.

To je bilo dovoljno za 6. mjesto, ali Red Bull ne može biti zadovoljan.

“Nismo očekivali da ćemo doći tu i osvojiti pole, koliko god se nadali. Teško je reći, ja mislim da sam ja još uvijek 1 sekundu daleko od polea. Max je nešto bliže. Pronaći ćemo još nešto malo,” rekao je Ricciardo.

“Ja sam danas gubio puno u posljednjem sektoru, to još moramo razumjeti. Bili smo prilično kompetitivni u prvom i drugom sektoru.”

Toliko priče o nadogradnjama i početku europskog dijela sezone, a na vrhu ista priča:

“Rekao bih da su Mercedes i Ferrari još uvijek korak ili dva ispred nas. Moramo raditi na tome i pokušat ćemo shvatiti što se dogodilo u posljednjem sektoru.”

Ricciardo je gubio puno vremena upravo u tom dijelu staze kao i brojni drugi vozači, ali misli da problem nije u gumama:

“Kad vam nedostaje brzine u nekom sektoru nikad niste zadovoljni s bolidom, ali ne znam, mislim da gume nisu odlazile, čini se kao da smo se malo mučili u sporijim zavojima. Napravili smo određene promjene i nadam se da će sutra biti bolje.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3335 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

  Mali Max je zvijer. Polagano dobija ekipu na svoju stranu.  8

  0
 2. Pastor Maldonado vlado Donator Prikaži

  Gledam jučer intervju sa njima. Max je izuzetno zreo. Izjave su mu odmjerene, iskrene, realne. Dok Daniel pomalo leti na sve strane sa svojim procesom razmisljanja. Zbunjuje sa vizijom skore budućnosti. Naravno, ovo nije ključno i vjerovatno subjektivno od mene ali da imam priliku ulagati novac i očekivati povrat išao bih na Verstapena 100%  5

  0