Hulkenberg iznenađen brzinom Renaulta

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 6 komentara

Nico Hulkenberg postavio je sedmo najbrže vrijeme na drugom slobodnom treningu za VN Španjolske te kaže da je iznenađen brzinom bolida. Nijemac je na kraju bio tek jednu desetinku sporiji od Ricciardovog Red Bulla na šestom mjestu, što je odličan rezultat za Renault, posebno kada se u obzir uzme forma s prošlogodišnje VN Španjolske. Njegov timski kolega Palmer potvrdio je brzinu RS17, no bio je nešto više od tri desetinke sporiji od iskusnijeg momčadskog kolege.

“Ovo je bio veoma dobar petak, uspjeli smo sve odraditi po planu i nije bilo nikakvih kvarova”, rekao je Hulkenberg nakon drugog slobodnog treninga. “Uvijek imate stvari koje možete poboljšati, a znamo da u bolidu ima još brzine. Iznenađem sam brzinom bolida jer je na stazi bio jako loš grip. Uspijemo li ovu brzinu prenijeti na kvalifikacije, onda mislim da nas čeka dobra utrka.”

Hulkenberg je u zadnje dvije utrke osvojio bodove za Renault, dok je Palmer još uvijek na “pozitivnoj” nuli.


Odgovor

6 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Jednom je veliki prorok (Alonso king) napisao:
    Bila jednom jedna carobna vrata kroz koja je usao Palmer. Jednog dana dosao je Alonso s kolacima i pokucao. Alonso je lupio Palmera s tacnom po glavi i zakljuco ga vani…Ispostavilo se da su vrata zapravo Renault, Alonso king ;) a Palmer budala koja nije iskoristio priliku



    6
    6

    0
  2. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    Dali je tko vidio u FP1 na onom groblju od Honde kada je onaj traktor digao bolid a iz njega izcurila neka tekučina..ulje,gorivo,voda,…TO JOŠ NIKAD NISAM VIDIO.



    3
    3

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.