F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Osvojite noćenje u Williamsovoj garaži

Zvonko Vasilj

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Novi vlasnici Formule 1 odobrili su jedinstveno natjecanje u kojemu fanovi F1 mogu osvojiti noćenje za dvoje u Williamsovoj garaži, noć prije VN Velike Britanije. Od kada je Liberty Media preuzela Formulu 1, užurbano se radi na postepenom unaprijeđenju komunikacije s ljubiteljima sporta. Imaju plan F1 približiti svima, što nije bilo moguće za vrijeme Bernija Ecclestonea.

Već za ovaj vikend su uvedene nove incijative, poput vožnje stazom u dvosjedu te poboljšane i proširene zone za gledatelje. Williamsov sponzor Martini došao je na ideju o noćenju u garaži. S momčadi i kompanijom Airbnb uspjeli su to i ostvariti. Williamsu se ideja odmah svidjela te su je predložili čelnicima Libertya, budući da je za takvo nešto potrebna njihova autorizacija.

Novi vlasnici nisu odugovlačili s prihvaćanjem, što bi za vrijeme Bernijeve politike vjerojatno bilo nemoguće. Kao rezultat toga, dvoje sretnika će provesti noć u garaži pokraj dva FW40 koje će u Silverstoneu voziti Massa i Stroll. Tih dvoje sretnika će također upoznati cijeli Williamsov tim, a ugostiti će ih Claire Williams, šefica momčadi.

Ako se osjećate sretno, prijaviti se možete ovdje.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Zvonko Vasilj
Pulsmedia autor
90 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

 1. Bernie Ecclestone Ferrari1345 Prikaži

  “The Contest is open to residents of the following countries only: Belgium, Italy, Germany, Russia, Spain and the United Kingdom. You and your guest should be over 25 years old”

  Šteta, oba dva uvjeta ne ispunjavam -.-  5

  0
 2. Pastor Maldonado pero Prikaži

  Ispunio sam obrazac. Napisao sam im na kraju da se cijeli život pravim Englez i da sam se slučajno zatekao u Hrvatskoj tako da ispunjavam oba uvjeta.  3

  0