F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Perez: Morat ću podići svoj tempo ako želim ostati ispred Ocona

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Esteban Ocon sve se više približava svom timskom kolegi Sergiju Perezu. Početkom sezone je izgledalo kao da je Checo prevelik zalogaj za mladog Francuza, no utrku po utrku je sve bliže. U Rusiji je ostvario sedmo mjesto, najbolji rezultat svoje karijere, te je bio samo devet sekundi iza Pereza.

Sam Sergio priznaje da će, ukoliko želi ostati ispred Ocona, morati podoći svoj tempo.

“Očito je dobro kada imate nekog drugačijeg, nekoga tko ima drugačiji način rada, ili drugačiji način vožnje. Vidim mnogo potencijala u Estebanu. On trenutno obavlja dobar posao, daje dobru povratnu informaciju. On definitvno razumije što se događa i razumije mnogo stvari oko sporta.”

“Dobro je što pritišćemo jedan drugoga, to ima pozitivnog utjecaja na našu momčad. Mislim da je već sada na dobrom nivou, morat ću podići svoj tempo.”

Perez se trenutno nalazi na sedmom mjestu u poretku vozača te ima 13 bodova više od Estebana Ocona.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj