Sainz frustriran zaostatkom ostalih za Mercedesom i Ferrarijem

Izdvojeno

Vettel-Ferrari

Prije 7 godina 2 min 10 komentara

Iako je osobno sretan najboljim početkom sezone otkad vozi u Formuli 1, Carlos Sainz je frustriran činjenicom da su Mercedes i Ferrari “svjetlosnu godinu” ispred svih ostalih momčadi.

“Moje trogodišnje iskustvo mi pomaže, što ne znači da je lako, jer je pola momčadi vrlo blizu jedna drugoj.”

“Ali nešto što nije dobro ove sezone je veliki zaostatak ostalih momčadi za Mercedesom i Ferrarijem.”

“Ako pogledate njihov budžet, znate da ih je nemoguće dostići. Zato se nadam da će Liberty Media pronaći pravedan način za svih, da se taj zaostatak ublaži”, kaže Sainz.

Španjolac je usprkos tome zadovoljan novim bolidima, koji su već sad dokazano najbrži u povijesti i koji bolje ističu razlike između vozača.

“Vidimo da su zaostaci između momčadskih kolega ove sezone izraženiji i da je mnogo više grešaka u kvalifikacijama i utrci. Očito je da smo više na limitu, koji pravi razlike između vozača.”

Sainz je trenutno na 9. poziciji u poretku vozača s 11 bodova. Njegov timski kolega Daniil Kvyat ima 2 boda. Što se tiče Toro Rossa, njihovih 13 bodova dovoljno je za 6. poziciju u konstruktorskom poretku, dok je ispred njih Williams s 18.


Odgovor

10 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Pa sad je barem zaostatak spram dvije ekipe.
    Prethodne 3 godine je to bio zaostatak za jednom ekipom. :chill:



    11
    11

    0
  2. Michael Schumacher
    cavallina Prikaži

    A uvijek je netko najbrzi,zato i je na vrhu poretka… Jednako kao sto netko rece da onaj tko zeli pobjediti u utrci mora prvi proci ciljem. To i je poanta, iako je nekada jako frustrirajuce gledati dominaciju jednog tima (pogotovo ako za njega ne navijas…)

    No, od srca se nadam Sainza iduce godine vidjeti u necemu brzom i zestokom, sto je je, zasluzio je.



    9
    9

    0
  3. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    gledaj moto GP 5 ulaze u cilj jedan za drugim… e to je napeto



    2
    2

    0
  4. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Formuli 1 treba neko cudo kao pocetak 2012…To je bilo ludilo iako su i tad postojale razlike u timovima (iako manje), ali mislim da shvacate sta zelim rec.Ne mogu se zalit ovi su najbokji ovo ono kad su napravili najbolji posao i ideje tipa zamrzavanje razvoja motora su glupost jer se Merc onda nije ni morao trudit razvit svoju masinu….Nema tu nekog super rjesenja kad je ovakva situacija i to je nazalost tako, ali greska ljudi u f1 davno je pocinjena kad su ove novije sezone zapravo bile pokusni kunici za stvari poput dvostrukih bodova, kvalifikacijskog formata koji nije provjeren bio nikako, pa i samih motora koji su se pokazali kao los izbor iz razloga sto su puno skuplji, ljubitelji zvuka su ostali bez toga, svjedocili smo velikoj dominaciji, ali sastavni je to dio sporta….Imamo sad novo vodstvo i nadam se da ce se sve rijesit kao sto su se problemi uvijek rjesavali…F1 je sada bolja nego prosle 3 sezone, ali jos uvijek daleko od oog sto moze biti ;)



    5
    5

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.