Arrivabene: SMS poslan iz Schumacherove kuće me rasplakao

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Arrivabene: SMS poslan iz Schumacherove kuće me rasplakao

Luka Maloić

Maurizio Arrivabene

SMS poruka poslana iz doma Michaela Schumachera u Švicarskoj, natjerala je šefa Ferrarija Maurizia Arrivabenea na suze nakon utrke u Maleziji. Nakon burnog razdoblja i neuspjeha, Sebastian Vettel ostvario je vrlo emotivnu pobjedu za cijelu ekipu.

Arrivabene, koji je radio sa Ferrarijem tijekom Schumacherove ere kao izvršni direktor Marlbora, izjavio je da je suzdržao emocije nakon pobjede sve do SMS poruke.

“Pokušavao sam svo vrijeme ostati miran, ali SMS poruka me rasplakala.

Njemački mediji prenose kako je SMS poruka bila od upućena od strane Sabine Kehm, menadžerice Michaela Schumachera, koja je gledala utrku u Sepangu u Michaelovom domu, zajedno sa Schumacherovom suprugom Corinom.

Schumacher je pretrpio tešku ozljedu mozga tijekom skijanja u 2013 godini, poslije toga nije viđen u javnosti.

Arrivabene je priznao da postoje određene sličnosti između dva sunarodnjaka.

“Kada sam to primjetio prvi puta, bio sam vrlo emocionalan. Imaju drugačije osobine, drugačije su prirode. Način na koji Sebastian pristupa poslu, način na koji motivira sve ostale i daje konstruktivne kritike podsjeća me na Michaela. Oboje dijele kulturološku pozadinu i perfekcionizam. Oboje su to donijeli u Ferrari.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Chase Carey hattrick Donator Prikaži

    http://twitter.com/NicolaBILD/status/582102834658848768
    ..početak jedne lijepe priče, po meni čak i puno ljepše nego one sa Šumijem.


    0

    0