F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Capelli: Vettel je bolji prvak za F1, ne Hamilton

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lewis Hamilton i Sebastian Vettel

Lewis Hamilton i Sebastian Vettel

Nakon što je Bernie Ecclestone prošlog tjedna izjavio da je Lewis Hamilton pravi prvak jer on promovira Formulu 1 u svijetu poznatih i u svijetu glamura, a ne kao Sebastian Vettel koji živi mirno u domu u Švicarskoj; sada su se oglasili neki bivši vozači koji se ne slažu s takvom kategorizacijom.

Najprije je Gerhard Berger odgovorio:

“Želi li da Vettel divlja po noćnim klubovima? Ove nedjelje on je zakoračio jedinim crvenim tepihom koji se računa – a to je onaj po kojem hoda pobjednik utrke.”

Bergerovom mišljenju sada pridodajemo i mišljenje Ivana Capellija, još jednog bivšeg vozača, a sada čelnika organizacijske skupine za VN Italije.

“Ne slažem se s Bernijem kada kaže da je Hamilton bolji za sport. Šetanje okolo s naušnicama i reperskim medaljonima oko vrata nema efekta na mene. Međutim, ono što smo vidjeli u nedjelju kada je Vettel pobijedio i veselio se kao malo dijete unatoč četiri osvojene titule – to je ono što vraća ljude na stazu. Nakon njegove pobjede prodaja karata se znatno povećala.”

Što se tiče budućnosti VN Italije, Capelli kaže da se nada kako će pregovori idućeg mjeseca donijeti konkretne rezultate.

“Već sam osvojio podršku Pirellija u razgovorima s Ecclestoneom,” otkriva Capelli.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. nemogu virovat o čemu raspravljaju roflmao


    0

    0