F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Lauda: Mercedes treba napraviti dva koraka da uhvati Ferrari

Vettel-Ferrari

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Prema tvrdnjama Mercedesovog neizvršnog direktora Niki Laude, Mercedes treba napraviti “dva koraka naprijed” da uhvate Ferrari na sljedećoj utrci u Barceloni.

“Ferrari je jasno ispred.”

“Moramo analizirati što točno ne funkcionira i poduzeti prave korake za Barcelonu. Zato što će tamo sve momčadi donijeti nadogradnje. Ferrari će napraviti korak naprijed, mi moramo napraviti dva koraka naprijed, dok bi Red Bull trebao napraviti tri koraka naprijed,” kaže Lauda.

Austrijanac kaže da je Mercedesov najveći problem nekonzistentnost s gumama, ali to nije i jedini problem.

“Bolid ima previše težine, trebamo poboljšati aerodinamiku i prije svega moramo shvatiti zašto nove Pirellijeve gume ne funkcioniraju kod nas kao kod Ferrarija.”

Na kraju se složio s glasinama koje sugeriraju da je Valtteri Bottas na putu za novi ugovor, nakon pobjede u Rusiji.

“To je bila njegova savršena izvedba, koju nisam očekivao.”

“Bila je dobra odluka Tota Wolffa i mene da dovedemo Bottasa u ekipu. On je naš čovjek,” dodao je Lauda.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Vettel-Ferrari
Pulsmedia autor
43 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Možda Pirelli na Ferkanu radi dobro jer je Vettel stukao i stukao (i opet stukao) kubik krugova sa tim novim gumama ranije, a kao vrlo dobar “mehaničar” (tu mi pravo vuče na MSa) dao odlične povratne informacije ekipi (pored svih onih silnih senzora).  12

  0
 2. Alfa Romeo ferrari Prikaži

  Lauda,lani si pljuvao po Ferrariju…nek ti taj isti zapapri ove godine.  11

  0