F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Carey: Ecclestone je sputavao Formulu 1

Zvonko Vasilj

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Chase Carey je optužio Bernieja Ecclestonea da je sputavao Formulu 1 dok je bila pod njegovom kontrolom. Bernie je smijenjen s čelne funkcije nakon što je Liberty Media na njegovo mjesto postavila upravo Chasea Careya.

Carey je iznenađen potencijalom Formule 1, smatra da može postati znatno veća i popularnija. No, po njegovom mišljenju, bila je sputavana od strane Ecclestonea.

“Želim govoriti samo “da”, koja korist od neke ideje ako će odgovor na nju biti “ne”. Sve to samo stvara frustracije. Ima mnogo stvari koje nismo uradili, a treba uraditi. Stekli smo dojam da ovaj sport nije upravljan kako je trebalo njime upravljati posljednjih šest godina. Bernie je preuzeo ovaj posao prije par desetljeća, i prodao ga za 8 milijardi dolara. Bernie treba pokupiti sve zasluge, uradio je dobar posao. Ali, danas sport treba reklamirati, a to do sada nije obavljano,” rekao je Carey

Jedan od problema koje pogađaju F1 je Bernijevo implementiranje kratkoročnih rješenja, umjesto da razvija strategiju za napredak kroz duži period.

“Više nas brine gdje će biti F1 za tri godine, nego za tri mjeseca. Bernie je uvijek bio fokusiran na kratkoročnost, a naš cilj je graditi dugoročne ciljeve,” nadodao je Chase Carey.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Chase Carey hattrick Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Za sada nova ekipa medijskih vlasnika imaju nevjerojatnu sreću sa početkom ove sezone koja se poklopila njihovim preuzimanjem prava. Vidjet ćemo kako će im biti u koži kad zagusti… i kad budu trebali donositi brze odluke u suradnji sa odborom i FIA-om koji su ispolitizirani do bola.

    Otvaranje “piratluka” koji nije dopuštao Berni je za nas gledatelje za svaku pohvalu… no što kasnije sa onim stvarima na koje ne mogu tako lako utjecati. ;)    7

    0